ESL Pro League: Nem sokon múlt, hogy meglepetésvereséget szenvedjen a Na'Vi

ESL Pro League: Nem sokon múlt, hogy meglepetésvereséget szenvedjen a Na'Vi

Folytatódnak a C csoport meccsei, ami talán az egész verseny legerősebb csoportja.

Astralis nincs, G2 nincs, Virtus.pro nincs és most a C csoportból is minden bizonnyal olyan csapatoknak kell majd búcsúznia, akiket sokan a rájátszásba várnak. Hiszen ez a C csoport talán a leginkább nagynevű csapatokkal telített, itt van a Na'Vi, a FaZe, a mouz, a Fnatic, a BIG és az EG is. Bármelyik ötösből kinézzük, hogy bejut a rájátszásba, mégis csak hármuknak sikerülhet majd.

Az első nap eredményei után ehhez a FaZe, a Na'Vi és a BIG játékosai kerültek egy lépéssel közelebb, hiszen ők megnyerték a saját nyitómeccsüket. A BIG 2 gyors pályával gázolt át az EG-n, erre talán számítani is lehetett. Arra már kevésbé, hogy a mouz ennyire hektikus lesz a FaZe-zel szemben. Össze-vissza, kapkodva veszítették el saját pályájukat, hogy aztán könnyedén nyerjék a FaZe által választott Ancientöt, ami végül egy olyan Infernóhoz vezetett, ahol a mouz mintha elfelejtett volna játszani.

A nap meglepetése mégis a Na'Vi és a Fnatic összecsapása volt. Az IEM Köln bajnoka hatalmas esélyekkel indul ezen a versenyen is, míg a Fnatic jelenleg egy óriási kérdőjel. Mindent kidobhatunk, amit eddig róluk tudtunk, két új játékossal és új edzővel egy merőben más Fnaticot láthatunk mostantól, akik ráadásul majdnem elkapták tegnap a Na'Vit.

1-9-ről tudtak felzárkózni Overpasson, sőt, 13-11-nél és 14-13-nál vezettek is, a pálya azonban így is elúszott. Bár friss még a felállás, meglepően pontosan, folyékonyan ment a játékuk, jól működtek a támagó gránátok, megvolt az összhang, sikerültek az egyszerre peekelős helyzetek, de a Na'Vi egyelőre így is nagy falat volt.

Overpass csak a második hosszabbítás után landolt a Na'Vi neve mellett, Nuke-on, a saját pályájukon pedig 16-12-re tudtak nyerni. 2-0-ra nyerték így a nyitómeccsüket, ami két dolgot így is megmutatott nekünk. Egy erős csapat kellő mértékben fel tud lépni s1mple-ék ellen, a Fnaticban pedig egyelőre van fantázia, meglátjuk ma meg tudják-e ismételni a tegnapi teljesítményüket és azzal el tudják-e verni a BIG csapatát.

Az ESL Pro League magyar közvetítésének mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!