LEC 2021 nyári rájátszás: Címvédés vagy trónfosztás, jön az utolsó hétvége

A Rogue és a Fnatic győztese ellen védheti meg LEC bajnoki címét a MAD Lions, ne maradj le a nyár legnagyobb európai összecsapásairól!

Elérkezett az LEC 2021-es nyári szezonja az utolsó két Bo5-ös szériához. A legfontosabb kérdések már eldőltek, ugyanis óriási adok-kapok után a G2 Esports elbúcsúzott a további küzdelmektől, így a csapat fennállása (2016) óta először nem vesz részt az év legnagyobb versenyén, a Worldsön. A MAD Lions már bebiztosította helyét a fináléban, azonban az ellenfelük kilétét még homály fedi. A Rogue és a Fnatic összecsapásával hangolódhattok a nagydöntőre, mindenképp nézzétek élőben, magyar nyelven mindkét párharcot!

Rogue vs Fnatic (augusztus 28-án 17:00-tól)

A Rogue magabiztosnak nem nevezhető győzelmet aratott a Misfits Gaming ellen a kieséses szakasz nyitókörében, majd kaptak egy óriási pofont a MAD Lionstől. Larssenék az alapszakaszban mutatott eredményeik alapján esélyesként indulnak harcba a Worldsre utolsó európai csapatként kijutó Fnatic ellen, azonban nem szabad félvállról venniük az összecsapást, különben "csak" a világbajnokság play-in szakaszában találkozhattok velük. Bwipóék felszabadultan játszhatnak, ugyanis a világbajnokság összejött nekik úgy, hogy három darab 3-2-re megnyert szériát tudnak eddig felmutatni a playoffban. Adam eddig nagyszerűen játszik azóta, hogy felépült a betegségéből, Odoamne ellen folytathatja a jó sorozatát.

MAD Lions vs Rogue/Fnatic (augusztus 29-én 17:00)

Az Oroszlánok egyedüliként tudnak magabiztos és lehengerlő teljesítmény felmutatni a rájátszásban. Az edzői stáb remek munkát végez, a draftolások során már képesek jelentős előnyt kialakítani. A változatos pickekre eddig nem tudott érdemben senki reagálni, nem véletlen állnak Armuték a címvédés küszöbén. Vizicsacsi edzői munkája óta a MAD török toposa lubickol a rá jellemző gyenge oldali választások után, így sem a Rogue-nak, sem a Fnaticnak nem lesz könnyű dolga, ha ezen az ösvényen szeretnének előnyt kialakítani. A Rogue hiába épített ki 10,9k aranykülönbséget pillanatok alatt, a MAD összeszokottságban és döntéshozatalban még legnagyobb riválisára is köröket ver. Óriási meglepetés lenne, ha a tavaszi bajnokot valaki le tudná győzni a döntőben, de a League of Legends profi világában semmit sem szabad készpénznek venni.

Nézd a közvetítéseket minden nap magyarul az esport2tv Twitch csatornán vagy a lolesports.com oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted melyik csapat nyeri az LEC 2021-es nyári rájátszását?