Szurkolj az LEC nyári szakaszának végjátékában egy szelfivel!

Szurkolj az LEC nyári szakaszának végjátékában egy szelfivel!

A ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ applikációnak köszönhetően szurkolói fotóitokkal most ti is az Esport1 közvetítésének részévé válhattok.

Nagy örömünkre szolgál, hogy egyre többen követitek figyelemmel az Esport1 közvetítéseit. Hogy a streameket még nagyobb élménnyé tegyük számotokra, összefogtunk egy innovatív magyar céggel: a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ applikáció használatával szurkolói képekkel mutathatjátok meg, hogy kiknek szurkoltok, ezúttal az LEC Summer Split végjátékában. Tartsatok velünk ezen a hétvégén, és szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak egy szelfivel!

Hogyan működik?

A Seyu applikáció bárki számára ingyenesen letölthető az okostelefonokhoz tartozó webáruházakból. A szurkolói fotó elkészítése után egy motiváló üzenet választható, majd a jóváhagyást követően minden csapat külön keretet kap, amelyen már megjelennek a támogató üzenetek is. Az így létrehozott kép bekerül az LEC Summer Split Esport1-es közvetítésébe. Ily módon  a képernyők mögül, a világ bármely pontjáról is kifejezheted támogatásodat kedvenc csapatod iránt.

Ahhoz, hogy szurkolóként bekerülj a streambe, nem kell mást tenned, mint:

  1. Töltsd le a ‘Seyu - Együtt a győzelemért!’ alkalmazást (Android: bit.ly/Seyu_Android, iOS: bit.ly/Seyu_iOS)
  2. Jelentkezz be Google vagy Facebook fiókkal
  3. Válaszd ki az aktuális meccset
  4. Készíts egy fotót, adj hozzá egy szurkolói üzenetet, majd oszd meg a képet!

FONTOS: Az automatikus képelforgatás legyen bekapcsolva!

Az esemény és a választott csapat nevével fémjelzett szurkolói képek könnyedén megoszthatók a közösségi média felületeken. A Seyu a meccsnapot követően a beérkezett szurkolói képeket egy albumban közzéteszi. Kövesd a Seyu és a Esport1 oldalát, hogy időben értesülj a fotógyűjteményekről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Seyu, Riot Games)

Kövess Minket!



Te melyik csapatnak szurkolsz az LEC végjátékában?

  • 44 %
  • 6 %
  • 50 %