ESL Pro League: A "C" csoport utolsó napján még öt csapat is játékban van

Szerintetek kik jutnak végül tovább?

Már előzetesen is sokkal izgalmasabbnak, sokkal szorosabbnak tűnt a C csoport és be is jött a tippünk. Az A és B csoportban is voltak meglepetések, de a továbbjutók sorsa ott viszonylag hamar eldőlt, míg a C csoportban ma játszák az utolsó meccseket és még mindig csak két csapat jövője biztos. Az EG már biztos kieső, a Na'Vi már biztos továbbjutó, a többiek viszont még nem dőlhetnek hátra.

Sőt, tulajdonképpen a Na'Vi sem, hiszen bár a továbbjutás számukra garantált, az még nem biztos, hogy melyik helyről jutnak be a rájátszásba. Ma este a FaZe csapatával küzdenek meg, amelyik fél azt a meccset nyeri, az lesz a C csoport első helyezettje. A FaZe sem dőlhet még teljesen nyugodtan hátra, bár szinte biztos, hogy továbbjutnak, matematikailag még van olyan lehetőség, hogy kiesnek. Amennyiben este nyer a Na'Vi, a mouz elveri a BIG-et és a Fnatic is az EG-t, akkor bizony a FaZe lemarad a továbbjutásról.
A legfontosabb meccsek így egyértelműen a Fnatic vs EG és a BIG vs mouz lesznek. Az utóbbi két napban őrületes körbeverés indult el a csoportban. A Fnatic parádés játékkal nyert a BIG és a FaZe ellen, de tegnap nem bírtak a mouzzal, a Na'Vi kikapott a BIG-től, de eközben a BIG labdába sem tudott rúgni a FaZe-zel szemben.

Hogy pontosan hogyan alakulnak a pontegyenlőségek, ki milyen esetben jut tovább és mikor esik ki, arról most is a HLTV főszerkesztője, Striker állított össze egy remek táblázatott.

A mai meccsek, ahogy a csoportok utolsó mérkőzései mindig, egyszerre zajlanak majd, az Esport1 stábja a Na'Vi és a FaZe összecsapását követi, de persze folyamatosan beszámolunk majd a többi mérkőzés alakulásáról is.

Az ESL Pro League magyar közvetítésének mai menetrendje

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!