Jobb VAC? 128 tickes szerverek? Szezonális ranglétrák? - Te mivel tennéd jobbá az MM meccseket?

Jobb VAC? 128 tickes szerverek? Szezonális ranglétrák? - Te mivel tennéd jobbá az MM meccseket?

Ötletekből jól állunk, a megvalósítás már más kérdés.

Mostanában nem kápráztat el minket a Valve túl sok újdonsággal, eléggé megritkultak a CS:GO frissítések, pedig ha más nem, hát ott van Ancient amit még mindig gatyába kéne rázniuk. Tavaly kifejezetten jó volt a helyzet, szinte mindig menetrend szerint jöttek a frissítések, de ha a CS:GO teljes pályafutását nézzük, akkor bizony a patchek gyakorisága hagy némi kívánni valót maga után.

Álmodozni persze mindig szabad. Az évek alatt sok mindent kitalált a közösség, amiket azóta is várunk, többségüket pedig valóban illene megvalósítania a Valve-nak. Egy erősebb anti-cheatért például sokan könyörögnek. A saját fejlesztésű VAC aligha kerül majd leváltásra, de a rendszer fejlődhet, tanulhat és igazság szerint tanul is, csak éppen borzasztó lassan. Mire megtanul felismerni és kivédeni egy bizonyos csalást, addigra megjelenik 10 új.

Pimp a napokban összeszeddet jó pár érdekességet, amik valóban feldobnák kicsit az átlag játékos MM mérkőzéseit.

A 128 tickes szervereknek mindenki örülne, de ettől sokkal izgalmasabb ötleteket is bedobott a közösbe. Ilyen például az a funkció, amivel még a meccs előtt kiválaszthatnánk, hogy milyen szerepben szeretnénk játszani. Hiszen nincs is annál jobb, mint amikor 4 AWP mániás random emberrel sorsol össze a rendszer. Ha a meccsek előtt bejelölhetnénk, hogy mit szeretünk játszani, talán ennek elejét vehetnénk és talán egy sokkal rendszerezettebb MM kultúra alakulhatna ki.

Az sem lenne rossz, ha szezonális események lennének a CS:GO-ban, akár rendszeres battle passal együtt. Nem is kell hozzá sok kreativítás, rengeteg játékban működik hasonló, bárhonnan ihletet meríthetnének a fejlesztők. Arról már nem is beszélve, hogy a battle pass bevételeinek egy részét az aktuális Major díjazásába lehetne forgatni, akárcsak DotA 2-ben, ahol így nem 1-2 milliós TI tornák vannak, hanem 20-30 milliósak.
Ha pedig már van battle pass, akkor lehetne rendszeresen új Operation is. Valljuk be őszintén, az előzőben sem volt túl sok kreativítás, egy hasonlót könnyeddén elviselne a játék minden negyedévben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen újdonságnak örülnél a leginkább?

  • 21 %
  • 57 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 21 %