Otthagyja a Twitchet az egyik legnépszerűbb streamer

Otthagyja a Twitchet az egyik legnépszerűbb streamer

A Fortnite egykori arca közel 2 millió követőt hagyott maga mögött a világ legnépszerűbb streaming platformján.

Benjamin "DrLupo" Lupo 2015-ben vágott bele a streaming karrierjébe, majd a jól megválasztott játékoknak köszönhetően mára az egyik legnépszerűbb tartalomgyártóvá nőtte ki magát. Az óriási rajongói bázissal rendelkező streamer úgy döntött, hogy itt az ideje belevágni egy újabb kihívásba. A Twitchet maga mögött hagyja, hogy a YouTube Gaming felületén próbálja meg újra felépíteni a brandjét. A követők tömegei már készülhetnek arra, hogy megújult környezetben találkozhatnak a most 34 éves sztárral.

DrLupo a H1Z1 mellett Fortnite-ozott a hatalmas battle royale őrület hajnalán, utóbbi játékban gyakorlatilag pillanatok alatt meghódította a Twitchet. Jókor volt jó időben, de kellett természetesen egy megnyerő stílus, valamint az sem hiányozhatott, hogy kifejezetten ügyes gamerként tartsák számon. Az Epic Games br játéka után váltott, mostanában variety streamerként keresi a kenyérre valót. A Destiny 2 mellett sokat pörgeti az Escape From Tarkovot, valamint a legújabb lövöldét, a portálokkal operáló Splitgate-et.

A váltás vélhetően nem lesz annyira nehéz DrLupo számára, mivel jelenleg is üzemeltet egy YouTube csatornát. A követői számára ismerős lehet tehát a környezet, amelyen az élő streameket élvezhetik majd. Az új platform lehetőséget nyújt a tartalomgyártó számára, hogy eddig sosem látott dolgokat próbáljon ki. DrLupo kiemelte egy napokban adott interjújában, hogy a mentális egészség megőrzése számára az elsődleges cél, az elmúlt hat Twitchen töltött évben erre nem mindig fordított elég nagy figyelmet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: TechCrunch)

Kövess Minket!



Te nézed jelenleg DrLupo streamjeit?