A koronavírus a Furia meccseire is rányomja a bélyegét

A koronavírus a Furia meccseire is rányomja a bélyegét

Máris meglenne egy biztos kieső a D csoportban?

Nincs könnyű helyzetben a Furia. Ma kezdődnek a mérkőzéseik az EPL D csoportjában, ahol egyrészt erős ellenfelekkel állnak szemben, másrészt pedig nem is a megszokott felállásukkal játszanak majd. Junior kölcsönben van a BNB csapatánál, helyére pedig először a Furia Academyben játszó dropot szerették volna hozni, de kicsúsztak a határidőkből, már nem cserélhettek játékost az EPL-re, így maradt honda.

Most azonban az is kiderült, hogy honda sem játszik majd a többiekkel. A fiatal brazil édasanyjának pozitív lett a legfrisebb koronavírus tesztje, így honda inkább otthon marad, nem utazik Európába. Egyetlen megoldása maradt a csapatnak, a 31 éves edzőjük, Nicholas "guerri" Nogueira.
Most már hivatalos, hogy az ESL Pro League 14. szezonjában ő fog szerverre lépni a Furia ötödik játékosaként. Bármennyire is tehetséges játékos és még jobb edző, guerri 2 éve nem játszott versenyszerűen. Ez alaposan felborítja az erőviszonyokat, sokak szerint a Furiát ki is vehetjük a képletből, edzővel játszva nem sok vizet zavarnak majd.

A Furia felállása az EPL 14. szezonjára:

  • Yuri "yuurih" Gomes
  • Andrei "arT" Piovezan
  • Vinicius "VINI" Figueiredo
  • Kaike "KSCERATO" Cerato
  • Nicholas "guerri" Nogueira

Első mérkőzésük ma délután lesz, az Entropiq csapatát fogadják majd, akik ellen nem lehetetlen nyerni még így sem, de a CIS csapat esélyei most jócskán megugrottak. Az ESL Pro League magyar közvetítése 12:30-kor kezdődik az esport3tv-n és a következő menetrenddel vár minden Counter-Strike szerelmest:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!