ESL Pro League: A

ESL Pro League: A "D" csoport első napjának legszebb lövései

Borzasztóan nyitott a NiP, továbbra sem működik a device-szal kiegészült csapat.

Lassan, de biztosan közeledünk az ESL Pro League 14. szezonjának rájátszásához. Néhány nap van már csak hátra a csoportkörből, ahonnan még további 3 csapat csatlakozhat majd a már továbbjutottakhoz. Papíron elég simának tűnik ez a csoport, de tegnap már rá is cáfoltak a papírformákra a csapatok. A Gambit talán verhetőbbnek tűnik, mint korábban, az Entropiq megmutatta, hogy számolni kell velük, akárcsak a Liquid. A NiP viszont csúnyán elhasalt. A Liquid persze bitang erős volt, de a NiP-nél is láttuk, hogy mélyen maguk alatt teljesítettek.

Az ESL Pro League tegnapi eredményei:

  • Gambit 2:0 Team One
  • Furia 0:2 Entropiq
  • NiP 0:2 Liquid

Ma a megszokott időben, 13:30-kor folytatódik az EPL és persze a magyar nyelvű közvetítés is. Előtte azonban még összeszedtük a D csoport nyitónapjának legszebb megmozdulásait.

MalbsMd megvadul

A Team One-ról mindenki azt gondolta, hogy labdába sem rúgnak majd. Ehhez képest, bár pályát nem tudtak nyerni, a Gambitet meg tudták szorongatni. Még az olyan szorult helyzetekben is, amiről a játékosok 99%-a már lemond, nem úgy malbsdMd. A guatemalai játékos bitang erős volt hobbiték ellen, koránt sem ijedt meg tőlük és Ancient első pisztolykörében még egy lehetetlennek tűnő 1v4-et is majdnem megoldott.

A Furia a vereség ellenére is jól érzi magát

A Furia az edzőjükkel kénytelen játszani, ami bármelyik csapatot visszavetheti. Visszavetette a Furiát is. Mondhatni simán kikaptak az Entropiq csapatától, de úgy tűnt ez nem nagyon zavarja őket. Mindenki vidáman, felszabadultan játszott és az edzőjük is azon dolgozott a legtöbbet, hogy késelni tudjon. Kettő össze is jött neki.

ELiGE-nek nincs ellenszere

Valahol számítottunk rá, hogy a Liquid előhúzza a nyulat a kalapból és jóval erősebb lesz, mint az utóbbi hónapokban. Azt azonban senki sem gondolta, hogy a NiP-et ekkora fölénnyel tudják majd maguk mögé utasítani. ELiGE egyszerűen megállíthatatlan volt a szerveren, két pálya alatt 54-et pakolt a svédekre és összességében +30-as K/D-vel zárta a meccset. Infernón pedig egy olyan 1v3-as helyzetet nyert meg, amit valószínűleg azóta sem tud hova tenni a NiP.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!