Magyarok segítenek a CD Projekt Rednek a Cyberpunk 2077 továbbfejlesztésén

Magyarok segítenek a CD Projekt Rednek a Cyberpunk 2077 továbbfejlesztésén

A magyar Yigsoft csapatát bérelte fel a CDPR.

Hivatalosan is megerősítette a CD Projekt Red, hogy együttműködést kötöttek egy budapesti székhelyű fejlesztő céggel, a Yigsofttal, mégpedig azért, hogy a Cyberpunk 2077 hivatalos mod-támogatottságát segítsen a magyar csapat kiépíteni, illetve azt felügyelni.

Az együttműködést tényét a Yigsoft részéről Hambalkó "Traderain" Bence is bejelentette a Cyberpunk 2077 hivatalos modderközösségének Discord-szerverén:

"Örömmel jelenthetjük be, hogy Blumster, Nightmarea, rfuzzo, valamint jómagam csatlakoztunk a CDPR-hez. Számtalan, a Cyberpunk 2077 működéséért felelős projekten, valamint a játék modding támogatásán fogunk dolgozni. Nagyon izgatottan várjuk a közös munkát és reméljük, segíthetünk a Cyberpunk 2077-et egy nagyobb szintre vinni!"

A Yigsoft egy 5 fős magyar csapat, ők készítették el többek között a WolvenKit-et is, amellyel a CD Projekt Red játékaihoz (mint például a The Witcher 3) lehet különböző modokat készíteni. Nem olyan régóta már a Cyberpunk 2077-et is támogatja a szoftver, a játék - jelen pillanatban hivatalosan korlátozott - mod-támogatottságát ismerve egy igen fontos programnak számít a játék modder-közösségének életében.

(Borítókép)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!