LoL: Elszakítja egymástól a Riot Games a szerelmespárt

LoL: Elszakítja egymástól a Riot Games a szerelmespárt

A rajongók nem igazán örülnek annak, hogy a Riot Games meghozta ezt a két szerelmes karaktert érintő döntést.

A Riot Games hőskinézetekért felelős csapatának egyik első embere, Riot Katana megerősítette a közösségi média oldalán, hogy a jövőben nem kéz a kézben kapják meg a skineket a szerelmes madárkák. Xayah és Rakan eddig minden alkalommal közös splash arton szerepelt, gyakorlatilag elválaszthatatlanok voltak egymástól a játékon kívül és belül egyaránt. A Brave Phoenix Xayah skinnel megtöri a mintát a League of Legends fejlesztője, avagy a jövőben már nem kell arra készülnötök, hogy mindig párban érkeznek majd a kozmetikai tartalmak a "lovebirdökhöz". 

De miért hozta meg ezt a sokakat felháborító döntést a Riot Games?

Riot Katana szerint a Brave Phoenix Xayah valaminek a kezdete, ugyanis innentől kezdve nincs megkötve a művészek keze az új skinek tervezése során. Ettől függetlenül lesznek majd természetesen még olyan tartalmak, amelyeket mind a két hőshöz egy adott témában meg tudtok vásárolni. 

A posztra adott válaszban többen kifakadtak, hogy a League of Legends egyik legjobb részét ölte meg ezzel a Riot. Az egymást kiegészítő játékmechanikai elemekhez tökéletesen passzoltak a témák, amelyekbe behelyezték a hősöket. A báját és varázsát veszítette el ezzel Xayah és Rakan párosa, amely miatt a csalódottság valamilyen szinten érthető is lehet.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Neked van ugyanabban a témában skined Xayahoz és Rakanhoz?