Hamarosan kezdődik a Battlefield 2042 bétája és jön egy teljesen új Battlefield játék is

Hamarosan kezdődik a Battlefield 2042 bétája és jön egy teljesen új Battlefield játék is

Ti kipróbáljátok majd a Battlefield 2042-t?

A Battlefield V ideig-óráig lekötötte az embert, élvezetes csatákat lehetett vívni benne, de közel sem aratott akkora sikert, mint anno a BF3 vagy pár éve a BF1. Az új rész, a 2042 pontosan ezen próbál most javítani, minden szebb és jobb és nagyobb és izgalmasabb lesz, és persze hamisítatlan Battlefield hangulat árad majd a játék minden percéből. Legalábbis a tervek szerint.

Nincs már sok a játékmegjelenéséig, amit persze megelőz majd egy béta teszt is. A legfrissebb szivárgások szerint ez a teszt már akár jövőhét hétfőn is elkezdődhet, legalábbis ezt volt olvasható egy olasz áruház játékadatlapján.

Más források ugyanakkor azt állítják, hogy egy picit várnunk kell még a bétára, hiszen az majd csak pontosan egy hónappal a megjelenés előtt, szeptember 22-én kezdődik. Akárhogyis, mi már nagyon várjuk az új Battlefieldet, ami talán tényleg a BF játékok egy új korszakát indítja majd el.

Az biztos, hogy az EA és a DICE nem bízza a véletlenre, hiszen a 2042 mellett jön a mobilos Battlefield is! A BF2042 megjelenése előtt aligha kapunk majd ehhez előzetest, de néhány kép most kiszivárgott a játék Google Play adatlapjáról, sőt egyes források szerint a játék megjelenése jövő év tavaszára tehető.

Ti várjátok már az új Battlefield játékokat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!



Ti kipróbáljátok majd a Battlefield 2042-t?

  • 13 %
  • 63 %
  • 25 %