LoL: Egy sztár biztosan marad, egy azonban távozhat a G2 Esports csapatából

LoL: Egy sztár biztosan marad, egy azonban távozhat a G2 Esports csapatából

Nagyon gyenge év van a G2 Esports között, azonban megszavazták a bizalmat az egyik legendájuknak.

Ahogy azt már megszokhattátok az elmúlt években, a League of Legends átigazolási piac idén is november 15-én nyit. Ekkor járnak le ugyanis a szerződései a profi játékosoknak, azonban idő előtt sikerült aláírni a hosszabbítást két olyan sztárral, akik már többször bizonyítottak az LEC-ben és a nemzetközi mezőnyben. A világbajnoki döntőt már kétszer is megjárt Caps egy évvel tovább marad a G2 Esports csapatánál, szintén 2023-ig találkozhattok a MAD Lions alsó ösvényes támogatói szerepkörében Kaiserrel, aki az MSI-on elődöntőig menetelő, valamint kétszeres LEC bajnok együttesnek a motorja volt. Az örömteli hírek mellett egy sokak által várt, de mégis meglepő pletyka robbant ki a közösségi médiában. Rekkles mindössze egyetlen év után elvágyódik a G2 csapatából?

A LoL e-sport Fabrizio Romanójának kikiáltott LEC Wooloo felkavarta az állóvizet azzal, hogy felvetette a svéd zseni távozásának lehetőségét. Ami biztos, hogy a G2 Esports úgy mehet el az őszi-téli pihenőre, hogy semmilyen kézzelfogható eredmménnyel nem büszkélkedhet 2021-ben. Rekkles karrierje dicsőséggel és sikerekkel volt kikövezve, ezért valamilyen szinten érthető, hogy nem elégedett a mostani körülményekkel. Hiába kapta meg idén tavasszal az MVP trófeát, a rájátszásban kapitulált a csapata. Nyáron még nagyobb pofonba szaladtak bele, ugyanis fennállása óta először nem jutott ki a világbajnokságra a G2 Esports.

A háttérben mozgatják a szálakat, azonban Rekkles lehetséges távozásával kapcsolatban az első információkra még biztosan várnotok kell. Ti melyik csapatban képzelnétek el az LEC legendáját legszívesebben?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: G2 Esports)

Kövess Minket!



Szerinted melyik régióban játszik majd Rekkles 2022-ben?