Tekkz VS Tom Leese bemutatta az 1v1 gameplay-t a FIFA 22-ben

Tekkz VS Tom Leese bemutatta az 1v1 gameplay-t a FIFA 22-ben

Véleményt is mondtak a játékról.

Pár hét és érkezik az EA sikerjátékának, a FIFA-nak a legújabb, 22-es része: a közösség már tűkön ülve várja, hogy pörgethesse az új focis játékot. 

Ezidáig csak a zárt bétában résztvevők nyerhettek bepillantást a játékba gameplay terén is, azonban tegnap kora este a kiadó egy 1v1 keretén belül bemutatta az új részt. Ennek során a Hashtag United játékosa, Tom Leese, valamint a Fnatic 19 éves éves profija, Tekkz csapott össze. Íme a meccs:

A meccset Tom nyerte 2-1-re, mely után természetesen megkérdezték mindkét játékost arról, hogy mi a véleményük a FIFA 22-ről. Tekkz szerint a kapusok őrületesen jók lettek, Tom pedig a Hypermotion minőségét fejtegető kérdésre felelte azt, hogy kifejezetten látszik ennek hatása, sokkal több mozdulattal lehet dolgozni, valamint a labda mozgása is realisztikusabb - talán ennek is köszönhette a szép Bruno Fernandes gólt is. Utóbbit még megkérdezték a védőkről, melyre azt felelte, hogy látszik az egységesség, az együtt mozgás - talán nehezebb is lesz gólt rúgni a 22-es részben.

Biztató visszajelzés, már mi is várjuk, hogy kipróbálhassuk az új részt!

Ezt olvastad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép

Kövess Minket!



Tényleg ennyit javul a FIFA 22, mint amennyire hype-olják?