PlayStation Showcasen a God of War: Ragnarok?

PlayStation Showcasen a God of War: Ragnarok?

Több PS5 program is megmutatkozik majd a stream alatt, azonban egy friss pletyka szerint a játékok között helyet kap a God of War: Ragnarok is.

Két nappal ezelőtt megerősítették, hogy a PS5 PlayStation Showcase szeptember 9-én kerül megrendezésre, ezzel véget vetve a hetek óta tartó találgatásoknak. A Sony nem árult el túl sok mindent arról, hogy mit fogunk látni a stream során, csak annyit, hogy 40 perces lesz az esemény, illetve a PSVR 2.0-ról nem osztanak meg velünk szinte semmit. Valószínűsíthető, hogy a Showcasen a télen debütáló PS5-ös játékoké lesz a főszerep, de lehet, hogy bemutatkozik még a Horizon Forbidden West és a Grand Theft Auto V PS5-portja is. Egy pletyka szerint a God of War: Ragnarok is felbukkanhat az eseményen. Azt nem tudni, hogy cinematic trailer vagy játékmenet formájában teszi tiszteletét, de a forrás megalapozottnak tűnik.

Nick Baker már korábban kiszivárogtatta a Ghost of Tsushima Iki Island bővítményt is a leleplezés előtt, szóval nagy az esély arra, hogy most sem kacsa a hír. Szeptember 9-én azonban mindenre fény derül.

Ti várjátok már a közelgő eseményt? Mit gondoltok, hihetünk a pletykának?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!