CEE Champions 2: Íme a nyílt selejtezők legjobb magyar csapatai

Két hét múlva folytatódik a magyar kvalifikációs rendszer.

Sosem késő elkezdeni tanulni, és sosem késő belekezdeni valami újba, főleg ha azzal az álmainkat valósítjuk meg. Ilyen lehet például az e-sport karrierünk beindítása, ami persze amatőr, fél-profi szinten nem tűnik bonyolultnak, azonnal megnehezednek azonban a dolgok, ha egy csapat komolyan gondolja és az átlagosnál több időt, energiát és munkát akar belefektetni mondjuk a CS:GO-ba.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy milyen versenyen próbáljuk ki magunkat? A CEE Champions 2. szezonja például egy kifejezetten kezdő barát verseny, amin mindenkinek megérte elindulni, hiszen profi körlümények között, hazai mezőnyből indulva, de nemzetközi csapatok közé jutva próbálhatjuk ki magunkat, ráadásul a díjazást sem aprózták el, 6 millió forintnyi dollárt osztanak majd szét a legjobbak között. A torna main stage része 19 európai ország alakulatait vonultatja majd fel, köztük Magyarországét is, ahonnan két csapat juthat ki a versenyre. Ez a két csapat pedig bárki lehet, feltéve hogy az ötösök elindultak a magyar nyílt selejtezőkön.

Szerencsére sok hazai csapatot és mixet láttuk a kvalikon az elmúlt két hétben, ahonnan négy-négy csapat jutott tovább a következő szakaszba. Az első lépést a WiLD MultiGaming, a Budapest Five, a Lenovo Honvéd, a bullpeek, a FullKicsekk13, a Mix, a TeamFive és az eper esports teljesítette sikeresen, ők már biztosan ott lesznek a zárt selejtezőben is.
Abban a zárt selejtezőben, ahonnan már csak a két legjobb juthat majd tovább. Nyolc csapat pályázik most a továbbjutást érő helyekre, melyekért két hét múlva, szeptember 18-án léphetnek majd szerverre. Addig bőségesen van ideje a játékosoknak felkészülni, hiszen a tét már eggyel nőtt, a magyar zárt kvaliból már a pénzdíjazásos verseny 32 résztvevő alakulata közé lehet majd bejutni.

A CEE Champions 2. szezonjának díjazása

  • 1. helyezett: 10.000 dollár
  • 2. helyezett: 5000 dollár
  • 3. helyezett: 3000 dollár
  • 4. helyezett: 2000 dollár

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!