Remastered kiadást kap a 2010-es Alan Wake?

Még ha tényleg meg is valósul a Remastered kiadás, egy fontos szempontból már mopst hibádzik a felújítás.

Rengeteget kellett anno várni a játékra, több évet késett, de végül csak piacra dobta a Remedy az Alan Wake című, mára már klasszikus túlélő horrort. A megjelenéskor talán nem örvendett akkora sikernek, mint sokan várták, stílusából adódóan kissebb tábort tudott megszólítani, akik viszont játszottak vele, azok imádták minden percét és azóta is várják a folytatást.

Egészen eddig azonban hiába reménykedtek, sőt még most sem hivatalos a folytatás létezése, de a pletykák már beindultak. Áprilisi hírek szerint már gőzerővel készül az Alan Wake 2, ami a Remedy és az Epic Games első közös projektje lesz. Ezt látszik most igazolni az is, hogy a kiszivárgott információk szerint Remastered kiadást kap az első rész, ami így megágyazhatna az esetleges Alan Wake 2 körüli hype-nak.

Nem mai darab már az Alan Wake, eredetileg 2010-ben jelent meg Xbox 360-ra, két évvel később pedig PC-re. A most kiszivárgott információk alapján októberben jön a Remastered kiadása, ráadásul ezt már megkapják a PS tulajdonosok is. Jövőhéten, a PlayStation Showcase keretein belül valószínűleg hivatalos is bejelentik majd a felújított kiadást, ami egyetlen egy sebből már most vérzik. A szivárgás szerint ugyanis PS4-re, PS5-re és Xbox konzolokra is jön a Remastered, de hol a PC-s verzió?

Reméljük, hogy jövőhéten, ha bejelentik a játékot akkor azzal együtt azt is, hogy nem maradnak ki a jóból a PC-sek sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!