Hivatalosan is egy jó adag FUT 22 Heroes lapnak megmutatták a pontos értékeit

Hivatalosan is egy jó adag FUT 22 Heroes lapnak megmutatták a pontos értékeit

Eddig csak az OVR ratingeket árulták el egyes lapok esetében, most viszont jó néhány legenda részletes statisztikáját is tudni lehet.

Az EA Sports a FIFA 22 megjelenésének közeledésével egyre több információt árul el az új játékról, és bizony igyekeznek gondoskodni arról, hogy a rajongók ezáltal még nagyobb kedvet kapjanak az új epizódhoz. Javában zajlik például még a FIFA 21-ben az előszezon, amivel már a FUT 22-re lehet előkészülni, így az SBC-k és Objectiveok teljesítésével értékes jutalmakra lehet szert tenni az induláshoz. Emellett az új rész egyik nagy újdonsága a FUT Heroes lapok lesznek, melyekről egyelőre csak annyit tudni, hogy az azonos bajnokságban játszó összes játékossal zöld összeköttetésük lesz, de több információt még nem árultak el, ezért kaptak szárnyra olyan pletykák, miszerint nem statikus kártyák lesznek. Solskjær korábban maga fedte fel milyen értékekkel bír a lapjra, ezt követően pedig az EA posztolgatja folyamatosan, hogy ki hányas számot kap az egyes mutatóit illetően. Az alábbi összeállításban ők kaptak helyet: Milito, Córdoba, Di Natale, Campos, Ricken, Kohler, Gomez, Abedi Pelé, Ginola, Mostovoi és Morientes. A képre kattintva eléritek a galériát:

Egyelőre egyikük sem éri el a 90-es ratinget, ennek ellenére azért vannak erős kártyák köztük, akiket bizony bármelyik kezdőbe be lehetne építeni. A védők között Kohler tűnhet jónak, bár összehasonlítva például Varane FIFA 21-es gold verziójával, lassabb a német és picivel rosszabbul is passzol, cserébe jobban védekezik és fizikálisan is erősebb. Ha már Németország, akkor Gomez sem tűnhet rossz választásnak, a sebessége és a befejezőkészsége a játék indulását követően elég jól jöhet, bár a támadó alakzatba azért Morientes és Abedi Pelé is beférhet. Utóbbiról talán kevesen tudják, de az Olympique Marseille ikonja, és a ghánai a brazil Pelé után kapta ezt a becenevet. A 90-es években az egyik legjobb támadó középpályás volt, és többek között ő adta a gólpasszt Bolinak az 1993-as Bajnokok Ligája döntőjében, így nyert a Marseille 1:0-ára és hódította el a kupát az AC Milánnal szemben. A hátránya talán az lehet, hogy kevesen gondolkoznak a francia bajnokságból csapatot építeni, így hiába kapott jó értékeket, valószínűleg kevesebben próbálják majd őt ki. Persze azért rajta kívül is akad még néhány érdekes név a listában.

Nektek beférne valamelyik játékos a kezdőtökbe?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!