Elhunyt Michael K. Williams, a Battlefield 4 és a Battlefield 2042 Irisha

Karaktere a Battlefield 2042 történéseiben is központi szereplő.

Gyászolnak a Drót, a Gengszertkorzó, a Lovecraft Country és a Battlefield rajongók, tegnap este ugyanis holtan találták meg saját lakásában a színész Michael K. Williamst. A Battlefield 4 Irishát alakító Williams 54 éves volt, halálát valószínűleg drogfüggősége okozta.

Kevesen tudják róla, de karrierje elején táncosként dolgozott és többek között George Michael videóklipekben is szerepelt. Pár év múlva már színészként próbálkozott, több kisebb szerep után pedig a Drót c. sorozat hozta meg számára az áttörést. Omar Little karaktere miatt egycsapásra lett közismert, rengeteg rajongót gyűjtött és számos elismerést zsebélt be.

Olyan produkciókban látthattuk őt az elmúlt években, mint a Lovecraft Country, a Gengszertkorzó, a háromszoros Oscar-díjas 12 év rabszolgaság, a Battlefield 4, valamint a Battlefield 2042. Ő alakította ugyanis a BF4-ben Kimble "Irish" Gravest, aki központi figurája a BF2042 eseményeinek is.

Évek óta drogfüggőséggel küzdött, amiről többször beszélt nyíltan is. Az elhunyt színészre unokaöccse talált rá saját otthonában, miután több napig sem tudták őt elérni.

Nyugodjék békében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!