A többször elhalasztott Venom második részét mégis hamarabb mutatják be

A többször elhalasztott Venom második részét mégis hamarabb mutatják be

A videójátékos világban sem ismeretlen Méreg hamarosan végre tényleg összecsaphat Vérontóval.

Gyorsan felejtsük el a magyar neveket, és maradjunk a Venom vs Carnage mozinál, ami egyébként a Sony folytatása a szimbióta történetét illetően és a Let there be Carnage alcímet viseli. A koronavírus miatt viszont többször úgy döntöttek, hogy elhalasztják az új filmet, és végül szeptemberben sem mutatják be, az új időpont pedig október 15-e lett. Nem csoda hát, hogy a Tom Hardy főszereplésével készülő alkotás miatt már rengeteg rajongó tűkön ül és alig bírja kivárni a bemutatót, a jó hír viszont az, hogy mégsem kell a jövő hónap közepéig várni rá, legalábbis az Egyesült Államokban. Ez a történet egyébként a gaming világra is hatással lehet, már csak azért is, mert Venom karaktere a videójátékos világban ismeretlen, nem kevés Spider-Manes címben szerepelt már, de 2020-ban például a Fortniteba is bekerült. Ráadásul egyre több pletyka lát napvilágot arról, hogy az Insomniac a Spider-Man második részébe is fel akarja használni a földönkívüli létformát.

A filmre visszatérve pedig nem árt azt tudni, hogy az eddig a mozikban levetített nagyágyúknak szánt alkotások nem mentek igazán jót a kasszáknál, és elsősorban ez okozott a Sonynak is némi aggodalmat, jött azonban Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája, és olyan erős nyitást produkált, hogy ez meggyőzte a fejeseket, nincs értelme tovább késleltetni Venom újabb kalandját. Sőt, annyira megtetszett nekik ez a siker, hogy két héttel előrehozták a szimbióták összecsapását, így a nagyérdemű október elsejétől élvezheti a csatájukat a vásznon egyes országokban. A sztorihoz hozzátartozik, hogy nem csak a koronavírus lehet felelős például a Dzsungeltúra és az Öngyilkos Osztag gyengébb szerepléséért, hiszen ezek a filmek már az első naptól kezdve elérhetőek voltak a különböző streaming platformokon is, miközben a Shang-Chi-nál nem ezt a hibrid megoldást választották.

Arról viszont még nincs semmilyen információ, hogy Magyarországon is ennyivel előbb kerül-e a mozikba a Venom második része, de reméljük itthon sem akarják kivárni az eredetileg október 14-ére tervezett első vetítések időpontját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megnézed a filmet a moziban?

  • 64 %
  • 27 %
  • 9 %