ESL Pro League: Tegnap végre a 2016-os FalleNt láthattuk játszani

Szerinted kik lesznek az első elődöntős csapatok?

A "D" csoport kezdete előtt nem voltunk biztosak, hogy mit is várjunk a Liquidtől. Egyszerűen túlságosan is felemás játékot mutattak az elmúlt hónapokban, a cserékről és a feladatok felosztásának folyamatos variálásáról pedig nem is beszélve. Lekopogjuk, de most végre úgy tűnik, hogy jó útra lépett a csapat.

A tökéletes játéktól még messze vannak, de végre fejlődnek, végre azt ltájuk, hogy labdába tudnak rúgni az európai mezőny bármelyik csapatával szemben is. Már a rájátszás 8 legjobb alakulata között vannak, miután tegnap, ha nem is játszi könnyedséggel, de 2-0-ra verték a Fnaticot.

ELiGE embertelen játéka ezúttal kicsit a háttérbe szorult, helyette viszont ott volt FalleN. Az a FalleN, akit 2016-2017 óta nem láttunk ilyen jól játszani, és aki nemrég visszavette a Liquid irányítását. Ez lenne a titok nyitja? FalleNnek kötelezően kell az AWP és az irónyítói szerep? Tegnap nagyon úgy tűnt, hogy igen.

Nuke-on lemosták a szerverről a Fnaticot, azon nincs mit szépíteni. Saját maguk választották a pályát, mégis, mintha aludtak volna rajta. Különösen fájó a Nuke-on elszenvedett vereségük az azt követő Dust2 tükrében, ahol viszont bármennyire is remekelt a Liquid, a Fnatic tökéletesen állta a sarat. Sőt, a Liquid volt az, akiknek hosszabbításra kellett mentenie a pályát.

Hosszabbításból pedig nem volt hiány. Három is kellett, hogy eldőljön a meccs, végül a Liquid tudta lezárni Dust2-t 25-21-re és ezzel a mérkőzést is megnyerték 2-0-ra. Következő ellenfelük a Heroic lesz, de arra még várni kell egy napot, ma ugyanis a top 8 első fele méretteti meg magát.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted kik lesznek az első elődöntős csapatok?

  • 43 %
  • 14 %
  • 29 %
  • 14 %