A Budapest Five is részt vesz a kelet-európai BLAST Premier selejtezőn

A Budapest Five is részt vesz a kelet-európai BLAST Premier selejtezőn

Egész hétvégén szurkolhatunk majd a TWR Eastern European Masters Fall csapatainak.

Jövőhéten indul az őszi BLAST szezon, ami ezúttal is 3 részre bontható, és amire ezúttal is lehetősége van bejutni szinte bárkinek. Első a már jól ismert csoportkör, ahol a BLAST partnercsapatai lépnek majd szerverre, a szezon később az őszi döntőben csúcsosodik majd ki, ám előtte még, a két szakasz között van egy harmadik is, a Showdown.

Ez az a szakasz, ahol azok a csapatok játszanak majd, akik nem jutottak a csoportkörből azonnal a döntőbe, de lesz néhány kifejezetten ide meghívott ötös is. Mindemellett a Showdownra selejtezők útján is be lehet jutni. Ha visszaemlékszünk, a tavaszi szezonban a selejtezőkből jutott be a NASR és így gejmzilla is.

Ezúttal is van esély magyar érdekeltségre, sőt, most egy teljesen magyar csapat, a Budapest Five előtt áll nyitva a kapu a BLAST Premier felé. Ma kezdődik a TWR Eastern European Masters Fall eseménye, ami a kelet-európai BLAST Premier Fall selejtező, a csapatok között pedig ott van a BP5 is!

Összesen nyolc alakulat vág ma neki a kvalinak, a tét nem kicsi, az út pedig meglehetősen nehéz lesz. Csak a legjobb, a selejtező bajnoka örülhet majd, ők továbbjutnak a 2021-es BLAST Premier Fall Showdown szakaszába. Bitang erős csapatok pályáznak most erre, a Budapest Five mellett ott lesz többek között a SINNERS, a Nexus, a Fiend és a török szupercsapat, az Eternal Fire is.

A csoport B csoport
SINNERS Eternal Fire
Nexus Entropiq Prague
Budapest Five BLUEJAYS
NOM Fiend

Nem maradunk le egyetlen meccsről sem, a teljes TWR Eastern European Masters Fallt élőben követhetitek majd magyar kommentárral az esport1tv-n!

A mai menetrend:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!