Hivatalos - A Fradi ott lesz a FIFA 22 csapatai között

Hivatalos - A Fradi ott lesz a FIFA 22 csapatai között

Az FTC első magyar csapatként ott lesz a FIFA 22-ben.

Nemrég érkezett a hír, hogy a FIFA 22 keretei között egy magyar csapat is helyet kapott. Az EA hivatalosan is megerősítette, hogy az FTC ott lesz a játék csapatai között. Ezzel kapcsolatban a klub vezérigazgatója, Orosz Pál a következőket mondta:

"A Ferencvárosi Torna Club életében a FIFA22-ben való megjelenés újabb mérföldkő, hatalmas siker, amelyet a pályán kívül értünk el, de a pályán nyújtott teljesítményünk is kellett hozzá, jó érzés, hogy ismét valamiben elsők tudtunk lenni a magyar klubok közül"

Azzal, hogy a Fradi bekerült a játékba, reméljük nemsokára a teljes Magyar Liga helyet kaphat majd. Ezzel kapcsolatban persze a rajongók már nagyon sok kérdést tettek fel a kiadónak, de az EA sem megerősíteni sem cáfolni nem tudta, hogy a jövőben a hazai liga is ott lesz majd a legnagyobb bajnokságok mellett. Persze ezzel kapcsolatban anno érkeztek már hírek egyébként, de most már biztos, hogy megtörténik.

Tehát itt az ideje, hogy Dibusz, Botka, Tokmac és a csapat többi tagja is ott legyen a képernyőnkön és már indulhat is meccs.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!