ESL Pro League: A negyeddöntők legszebb lövései

ESL Pro League: A negyeddöntők legszebb lövései

Nektek melyik volt a kedvencetek?

Úgy tűnik, hogy az ESL Pro League és a brutális, káprázatos egyéni megmozdulások a Heroic játékosaitól lassan egybeforrnak. Az előző szezonban cadiaN 1v4-es helyzetével nyerték meg a döntőt, most pedig refrezh volt az, aki a sírból hozta vissza csapata számára a meccset. Olyan kört tudott megnyerni tegnap a Liquiddel szemben, amilyenre csak 10 évente egyszer van példa a legnagyobbak között. Jöjjön most refrezh parádés játéka és a többi negyeddöntő legszebb jelenete.

B1t fejel!

Nem tudott kellően erős lenni az ENCE a Na'vi-val szemben, de ez koránt sem von le az érdemeikből. Meglepetéscsapatként a legjobb nyolc között zártak, a Na'Vi játékára pedig jelenleg nem csak nekik, de másnak sincs ellenszere. Mérkőzésük legszebb jelenetének b1t ace körét választottuk.

Device megvadul

A NiP sem tudta maga mögé utasítani az OG-t és még mindig az látszik a csapaton, hogy egyszerűen nem áll össze a tökéletes csapatmunka. Egyéni megmozdulásokban és teljesítményekben hozzák az elvárható szintet, de csapatként még nem üzemelnek jól. Device-nak is idő kell még a beilleszkedéshez, de azért már meg-meg mutatja magát és, hogy pontosan mire is képes, akár egy szál dezivel is.

Az ESL Pro League tegnapi negyeddöntőinek végeredményei:

  • Na'Vi 2:0 ENCE
  • Heroic 2:1 Liquid

ZywOo újra a régi?

A Vitality csodagyereke talán nem játszik idén olyan jól, mint 2019-ben vagy 2020-ban, de félteni azért így sem kell. ZywOo még gyengébb napjain is oda-vissza veri a teljes mezőnyt, ahogy tette azt két napja a Gambit ellen is.

Refrezh történelmet írt

Csak néhány olyan lövés van a CS:GO történelmében, amikre hosszú évekkel később is emlékezni fogunk. Refrezh 1v5-ös ace clutch köre tegnap felekrült erre a listára. 15-15-re mentette a decider Infernót, ami után, hosszabbításban, végül meg is nyerték a meccset. A Liquid valószínűleg még most is keresi a szavakat.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!