TWR EEM: Győzelem nélkül esett ki a Budapest Five, ma már a B csoport lép szerverre

TWR EEM: Győzelem nélkül esett ki a Budapest Five, ma már a B csoport lép szerverre

Folytatódik a TWR Eastern European Masters Fall, de már fleavék nélkül.

Nagy tempóval indult el tegnap a TWR Eastern European Masters Fall, ami a 2021-es BLAST Premier Fall Showdown szakaszának kelet-európai selejtezője. A Budapest Five is ott volt a nyolc rangos résztvevő csapat között, de sajnos nem jutottak tovább.

A meccsnap végén coolio úgy fogalmazott Twitteren, hogy "Ez a karrierem legnehezebb időszaka, minél hamarabb túl akarok ezen lépni...". Átérezzük coolio szavait és tudjuk, hogy ez nem csak rá, de az egész csapatra is igaz.

Rendkívül nehéz helyzetben van most a BP5. Bármennyire is nem csak rá épült a játékuk, torzsi elvesztése nagy csapás volt, az ő hiányát pedig azóta sem sikerült betölteniük. A tegnapi meccseken sem tudtak fix felállással játszani, beugróval pedig még az átlagosnál is nehezebb a játék. Tegnap a coolio, kory, fleav, Aaron és KaiR0N ötös játszott a BP5 színeiben és sajnos közel sem működött úgy a játékuk, ahogy számtalanszor láttuk már.

A Nexus és a NOM csapatától is vereséget szenvedtek, így már biztos, hogy a Budapest Five nem kap majd szerepet az őszi BLAST szezon Showdown szakaszában. Az A csoportból a SINNERS és a Nexus már továbbjutott, ők már a holnapi rájátszásra készülnek, míg a B csoport játékosai ma lépnek majd szerverre.

Ezekről a meccsekről sem maradtok le, mindet élőben követhetitek majd az esport3tv Twitch csatornán és az Esport1 beépített, pontgyűjtő felületén is. 

TWR Eastern European Masters Fall mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!