Íme a PlayStation Showcase összes bejelentése, videója

Egész ütősre sikerült a Sony bemutatója.

Csütörtök este megtartotta a Sony az aktuális PlayStation Showcase műsorát. Jó pár érdekességre számítottunk már előzetesen is, de a látottak talán még túl is szárnyalták az elvárásokat. Amiket mindenképpen látni szerettünk volna, azok megmutatták, ráadásként pedig sok más extrát is kaptunk. Ezúttal a négy kedvenc előzetesünket szedtük össze a bemutatóról, de néhány sorral lejjebb megtaláljátok a PS Showcase összes bemutatott játékát is.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Végre hivatalos megerősítést és teasert kapott a KotOR Remake! Bár elsőre nem volt tiszta, hogy a játékot mely tábor élvezheti majd, később pontosították, hogy rövid ideig PS5 exkluzív cím lesz, aztán a PC-sek is rátehetik majd a mancsukat. Mi már tűkön ülve várjuk

God of War: Ragnarok

A 2018-as God of War szinte 10/10-es játék volt, most pedig jön a folytatás. Kaptunk egy új előzetest, valamint az is kiderült, hogy a játék jövőre jelenik majd meg PS4-re és PS5-re. A látvány már most szemkápráztató, de vajon túlszárnyalja majd az elődje sikerét? Jövőre kiderül!

Gran Turismo 7

A GoW után a Gran Turismo 7 is megjelenést kapott, sőt itt már pontos dátumról beszélünk. Jövő márciusig még van idő, de azért nem olyan vészes már addig kibírni. Cikkünkből mindent megtudhattok a GT hetedik számozott epizódjáról.

Marvel's Spider-Man 2

Nem ült a babérjain az Insomniac sem, tegnap végre bejelentették a Marvel's Spider-Man második részét. Az első előzetes nem árul el sok mindent, de az biztos, hogy Peter és Miles együtt küzd majd a játékban és egyelőre úgy tűnik, hogy Venom lehet a legnagyobb ellenfelük.

A fentieken túl sok mást bejelentettek, íme ezeknek a listája:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!