Nem kapunk több izelítőt a Dead  Space remake-ből

Nem kapunk több izelítőt a Dead Space remake-ből

Az EA Motive eddig nyitott volt a játék fejlesztését illetően, most azonban 2022-ig nem láthatunk új részleteket  Dead Space-ből.

Caden House, az EA Motive közösségi menedzsere a minap közzétette köszönetnyilvánítását azok felé, akik részt vettek a múlt heti livestreamjükön. Caden szerint fontos, hogy lássák a rajongók visszajelzéseit, reakcióit és véleményeit. Hozzátette azt is, hogy továbbra is odafigyelnek arra, hogy milyen elvárásokat támasztanak a rajongók a játék remake-jével szemben.

A nyilatkozatból azt is megtudtuk, hogy bár az EA Motive eddig meglepően nyitott volt a Dead Space fejlesztéssel kapcsolatban - sőt még a játék korai verzióját is láthattuk -most azonban mindez megváltozik. Ugyanis Caden azt is kinyilatkozta, hogy 2022-ig már nem fognak megmutatni részleteket a programból, azaz innentől hírzárlatot tartanak. A Dead Space debütálását 2022 végére tervezik, ami pedig azt jelent, hogy minden időt ki kell, hogy használjon az EA Motive, és teljes erőbedobással kell dolgozniuk, hogy időben befejezzék a programot.

Ti mit vártok a Dead Space remake-től? Várjátok már a megjelenést?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!