194 000 dollár egy CS:GO skinért, tessék?

194 000 dollár egy CS:GO skinért, tessék?

Egy arab skinkereskedő és -gyűjtő kínálja a skint, szerinte jutányos áron.

Lunar, egy arab skinkereskedő és -gyűjtő 194 000 dolláros áron kínál egy gyári új StatTrak™ AK-47 | Vulcant, rajta négy darab Titan Holo matricával. A fegyverkinézet igazi különlegessége viszont az, hogy 0.00035 a floatja, ezért Lunar szerint az ő skinje a világ legjobb kereskedelemben lévő AK-47 Vulcanja.

Az alábbi képernyőmentésen, melyet Lunar osztott meg, az látható, hogy tíz hasonló tulajdonságú skin van kereskedelemben jelenleg, és ezek között mennyivel jobb a floatja annak, melyet ő kínál.

Egyébként sokan kétségbe vonták a 194 000 dolláros árcédula jogosságát, ami ha picit is földhöz ragadtabb az ember, akkor teljesen érthető reakció. Azonban Lunar gyorsan elmagyarázta, hogy szerinte még olcsón is kínálja a skint, hiszen nemrég egy ugyanilyen, de 0.0122-es floattal rendelkező fegyverkinézet 170 700 dollárért talált gazdára, vagyis alig 23 000 dollárral kér többet egy sokkal ritkább darabért.
Azt sajnos nem tudni, hogy jelenleg mi a helyzet Lunarral vagy a skinjével, ugyanis korábban egy tweetben adott hírt a ritka fegyverkinézetének eladásáról, ahol többen is kérdezősködtek annak áráról, de ezt mostanra törölte ismeretlen okokból.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!