Elszólta magát a Gearbox feje, készül az új Brothers in Arms!

Elszólta magát a Gearbox feje, készül az új Brothers in Arms!

Te játszottál anno a Brothers in Arms játékokkal?

2000 és 2010 között ha singe- és multiplayert is tartalamzó háborús FPS-ről beszéltünk, a Call of Duty és a Medal of Honor jöhetett szóba. Volt azonban egy másik széria is, amivel a Ubisoft szeretett volna beleszólni a "nagyok" játékába. Ez volt a Brothers in Arms, ami a kézikonzolos és mobilos címeket leszámítva, már 13 éve van pihenőpályán.

2011-ben voltak tervek a folytatásra, a BiA: Furious 4 azonban annyira más irányvonalnak bizonyult a fejlesztés közben, hogy végül lefújták a projektet. A széria rajongói azóta is várják a folytatást, ami úgy néz ki, hogy már javában készül a Gaerbox berkeiben.

A cég vezérigazagtójával, Randy Pitchforddal még áprilisban készült egy izgalmas podcast, ami csak most került fel a netre. Ebben sok mindenről szó esik, például az Aliens: Colonial Marinesról is, ami a Gearbox egyik igazi szégyenfoltja. Pitchford megfogalmazása szerint, folyamatosan arra voltak kényszerítve, hogy mutassanak valamit, míg ők inkább már csak akkor leplezik le játékaikat, ha azok valóban bemutatható formában vannak. 
Így tettek például a Borderlands 3 esetében is.

Ekkor szólta el magát a CEO, amivel akaratlanul is bejelentette, hogy dolgoznak az új Brothers in Arms játékon.

„Dolgozunk egy Brothers in Arms játékon, de nem mondok semmit, amíg meg nem lesz olyan állapotban. Sok rajongója van a szériának, de ők tovább fognak szenvedni."

Vagyis az új részre még várnunk kell. Hiába szeretnénk már nagyon hallani felőle és látni belőle képeket, videókat, tanulva a hibákból, a Gearbox csak akkor mutatja majd meg a játékot, ha az már megérett arra.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszottál anno a Brothers in Arms játékokkal?

  • 78 %
  • 22 %