Hirdetés

Két beugróval áll ki az EG a BLAST Premier Fall csoportkörében

Egyre nehezebb helyzetben az Evil Geniuses csapata.

Hirdetés

Bár leginkább az alsóbb szintek csapatai és játékosai sínylették meg az online érát, van azért a tier 1-ben is olyan csapat, amit alaposan hazavágott a COVID-időszak. Az EG ha nem is bajnokesélyesként járt a versenyekre az utóbbi években, de abban biztosak lehettünk, hogy odateszik magukat és sorra játszák majd az izgalmas mérkőzéseket az EU mezőny legjobbjaival szemben is. Ma pedig ott tartunk, hogy az EG a teljes szétesés szélén táncol.

Nem csak eredményeik, de játékosaik után is futhatnak, akik sorban égnek ki a sorozatos kudarcoktól és inkább saját magukat teszik pihenőpályára kicsit. Az ESL Pro League 14. szezonjában például stanislaw tartott pihenőt, helyét daps vette át és 0-5-ben zárt a csapat. Valószínűleg stanislaw játékával sem jutottak volna tovább a csoportjukból, de talán a 0-5-ös csúf statisztikát elkerülhették volna.

Eredetileg úgy volt, hogy stanislaw csak az EPL-t hagyja ki, de most a csapat bejelentette, hogy kanadai játékosuk továbbra sem áll készen a visszatérésre, így marad a felállásban daps, sőt, Brehzee is szünetet kért magának. Mindketten a mentális egészségük érdekében maradnak kicsit távol a csapattól.
Brehzee helyét a bolgár SPELLAN veszi át ideiglenesen, ő erősíti majd a csapatot a holnap kezdődő BLAST Premier Fall csoportkörében. Az EG az Astralis, a Liquid és a Vitality mellett játszik majd a csoportkörben, továbbjutásuk pedig erősen kérdéses.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés