Ennyit jelent egy színész, tényleg ötödosztályú csapattal bővül a FIFA 22

Ennyit jelent egy színész, tényleg ötödosztályú csapattal bővül a FIFA 22

Először a játék történetében egy ötödosztályú együttest is ki lehet majd választani a játékban.

Alapvetően nem valószínű, hogy felfigyelt volna egy ilyen csapatra az EA Sports, azonban néhány tényező erőteljesen elősegítette a Wrexham AFC megjelenését az új játékban. Először maga a kiadó jelentette be, hogy többéves partnerséget kötött a Wrexhammel, amelynek keretében a cég támogatja a klub munkáját a pályán kívül is a Wrexham Glyndwr Egyetemen közreműködésével, és a jövőben egy közösségi társalgót is biztosítanak majd a futballpályán. A FIFA-sorozatban egyébként a Premier League-et illetően az első 4 osztály található meg, így a Wrexhamnek a bajnokságokok szempontjából nem lesz helye, pusztán a Rest of World részlegen lehet majd megtalálni őket.

A háttérben pedig inkább az áll, hogy 2020-ban Ryan Reynolds és Rob McElhenney megvásárolta a csapatot. Előbbit azt hiszem nem igazán kell bemutatni, Hollywood egyik legkeresettebb színésze az elmúlt években, és idén is például olyan filmekben lehetett látni, mint a Free Guy vagy a Sokkal több, mint testőr 2. része, de a Deadpoolból is ismerős lehet az arca. Alighanem az ő személye és rajongótábora nagy vonzerőt jelentett az EA számára is, mielőtt rábólintott volna a szerződésre.

Emellett van még egy érdekessége a sztorinak, ugyanis kiderült, hogy a Wrexham korábbi védője, Shanu Pejic egy ideje már az EA Sportsnál dolgozik, mint a FIFA-sorozat producere. Ezek összessége pedig bőven elég volt, hogy úgy döntsenek a kiadónál, hogy megéri választható csapatként belepakolni az új epizódba az ötödosztályú skót együttest. A Wrexham egyébként jelenleg 6 fordulót követően a 8. helyen áll a National League-ben, két győzelem, három döntetlen és egy vereség révén szerzett 9 pontjukkal. Nagy szerencsénkre egyébként Magyarországnak sem kell szégyenkeznie, hiszen a Fradi is helyet kap majd a FIFA 22-ben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!