LoL: Már megvan a G2 új toposa és edzője egy friss pletyka szerint

LoL: Már megvan a G2 új toposa és edzője egy friss pletyka szerint

Többen állítják, hogy Capsen kívül senki sincs biztonságban a G2 Esports kezdőjátékosai közül.

ESPORTMANÍACOS inyustificado, azaz Yuste pletykáira hivatkozta kitette közösségi média oldalára a G2 Esports LEC csapatról szóló legfrissebb információkat. A spanyol leaker szerint a felső ösvényen 2022 tavaszán nem Wunderrel találkozhattok majd, hanem Broken Blade-del, a vezetőedzői poszton GrabbZtől Dylan Falco veheti át a karmesteri pálcát. Egyelőre még fenntartásokkal kell kezelni ezeket az információkat, de már korábban is beszéltek arról, hogy a Schalke 04 megszűnése miatt szabadügynökké váló német játékos kihúzhatná a bajból az elmúlt évek legjobb európai League of Legends egyesületét.

Mi az, ami biztosra vehető a G2 Esports csapatával kapcsolatban?

Egyelőre az átigazolási piacon még nem robbantották a bombákat, vagyis még a jelenlegi kezdőötösnek él a szerződése a 2019-es MSI győztesnél. Caps már elkötelezete magát 2023. november 20-áig a csapatnál, így az ő helye gyakorlatilag fixre vehető a következő szezonra. Wunder, Jankos, Mikyx kontraktusa 2022 novemberében jár le, azonban a kivásárlás lehetőségével ebben az esetben is lehet élni. Rekkles egy hatalmas kérdőjelként lebeghet a rajongók előtt, ugyanis a svéd legendának bár 2023-ig van élő szerződése, nemrég felmerült a távozás lehetősége. Ugyanebben a cipőben jár GrabbZ is, akinek szintén még több, mint egy éve van az aláírt megállapodás alapján.

A G2 megalakulása először nem tudott érdemben beleszólni az LEC küzdelmeibe, ennek köszönhetően lemaradtak a 2021-es Worldsről. Mindenképp szükség lenne valami változtatásra, ugyanis az látható, hogy jelenleg nem tudják felvenni a versenyt a Rogue/MAD Lions/Fnatic ötösével, ha nem Bo1-ekről van szó.

Szerintetek Broken Blade érkezése jót tenne a G2 Esportsnak?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Szerinted Broken Blade erősítést jelentene a G2-nak?