Hirdetés

LoL: Már megvan a G2 új toposa és edzője egy friss pletyka szerint

Többen állítják, hogy Capsen kívül senki sincs biztonságban a G2 Esports kezdőjátékosai közül.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

ESPORTMANÍACOS inyustificado, azaz Yuste pletykáira hivatkozta kitette közösségi média oldalára a G2 Esports LEC csapatról szóló legfrissebb információkat. A spanyol leaker szerint a felső ösvényen 2022 tavaszán nem Wunderrel találkozhattok majd, hanem Broken Blade-del, a vezetőedzői poszton GrabbZtől Dylan Falco veheti át a karmesteri pálcát. Egyelőre még fenntartásokkal kell kezelni ezeket az információkat, de már korábban is beszéltek arról, hogy a Schalke 04 megszűnése miatt szabadügynökké váló német játékos kihúzhatná a bajból az elmúlt évek legjobb európai League of Legends egyesületét.

Mi az, ami biztosra vehető a G2 Esports csapatával kapcsolatban?

Egyelőre az átigazolási piacon még nem robbantották a bombákat, vagyis még a jelenlegi kezdőötösnek él a szerződése a 2019-es MSI győztesnél. Caps már elkötelezete magát 2023. november 20-áig a csapatnál, így az ő helye gyakorlatilag fixre vehető a következő szezonra. Wunder, Jankos, Mikyx kontraktusa 2022 novemberében jár le, azonban a kivásárlás lehetőségével ebben az esetben is lehet élni. Rekkles egy hatalmas kérdőjelként lebeghet a rajongók előtt, ugyanis a svéd legendának bár 2023-ig van élő szerződése, nemrég felmerült a távozás lehetősége. Ugyanebben a cipőben jár GrabbZ is, akinek szintén még több, mint egy éve van az aláírt megállapodás alapján.

A G2 megalakulása először nem tudott érdemben beleszólni az LEC küzdelmeibe, ennek köszönhetően lemaradtak a 2021-es Worldsről. Mindenképp szükség lenne valami változtatásra, ugyanis az látható, hogy jelenleg nem tudják felvenni a versenyt a Rogue/MAD Lions/Fnatic ötösével, ha nem Bo1-ekről van szó.

Szerintetek Broken Blade érkezése jót tenne a G2 Esportsnak?

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Szerinted Broken Blade erősítést jelentene a G2-nak?

Hirdetés
Hirdetés
10 db hozzászólás
 • apheliospontgg 1 hónapja
  Broken Blade az egyik legjobb topos. Talán csak armut jobb nála úgyhogy én leigazolnám
  0 1 Válasz
  • apheliospontgg 1 hónapja apheliospontgg
   Bár én Jankoson kívül az egész csapatot lecserélném főleg Rekklest
   0 0 Válasz
 • PalFeed 1 hónapja
  Érdekes
  1 1 Válasz
 • Tundererdo 1 hónapja
  BB török ha jól emlékszem. Ennyi török topossal mind tudjuk mi a teendő. Vizi Hunyadi csacsi
  1 0 Válasz
 • DrSynclear 1 hónapja
  Csacsi kellene oda
  2 0 Válasz
 • Maqoqa 1 hónapja
  Annyira hypeolják Capset, de már nem hozza azt a színvonalat, mint régen
  0 0 Válasz
 • Kolikova1 1 hónapja
  A legnagyobb baj reklessel (szerintem kb. mindenki szerint) az, hogy nem hajlandó agresszíven játszani, hanem inkább farmol/3v1 kaszabolásból kollektív szerez. Valaki szerint azért van mert kda player... Lehet benne valami. Pont ezért csak egy olyan csapatban tudnám elképzelni, mint pl. a Rouge, (persze ők Hans Samat semmi pénzért nem adnák).
  0 0 Válasz
 • ProtonP 1 hónapja
  Még mindíg azzal van a problema hogy nincs egy vezetője a csapatnak nincs aki irányítaná a játékot BB nek megvolt a vezetőképessége a s04 nél de lehet megilletődik a g2 ben mint amikor rekkles jött ugyan az történt Rekkles hily páros irányította a fnaticot de a g2 ben perkz hianyát nem tudta betölteni Egyszerűen mindenki alábecsülte perkzet es caps volt az akit istenitettek Pedig Perkz vezetőképessége volt ami elvitte őket 19 ben a döntőig ráadasul adc ként sem volt gyenge Csacsit jo lenne egy top teamben làtni de nem hiszem hogy ő aki mindíg weak sideot tátszott tudná iranyítani a csapatot pro szinten Inkább egy karizmatikus ember kellene mint BB csak aztán ne legyen megilletődve a feladattól
  0 0 Válasz
 • Stefi18 1 hónapja
  Broken Blade jó erősítés lehet. Jankost is megtartanám mindenkép, elég jó szintet tud ő hozni még. Caps engem nem győz meg, Rekkles meg számomra már nagyon gyenge.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés