Hírlevél feliratkozásért akár Puskás loan kártyája is járhat a FUT 22-ben

Hírlevél feliratkozásért akár Puskás loan kártyája is járhat a FUT 22-ben

Érdekes akcióval állt elő az EA Sports, hiszen ilyen egyszerűen még nem lehetett kipróbálni ezeket az erős Ikon lapokat.

Nem ritka, hogy a kiadó valamiféle akció keretein belül kártyákat ad a játékosoknak, talán ezért sem meglepő a mostani felhívásuk. A Twitter poszt alapján ugyanis egy könnyed feladatot végrehajtva három Ikon lap közül válogathatnak a játékosok. Arról van szó, hogy fel kell iratkozni az EA Sports hírlevelére, és így minden érintett értesülne a legújabb FIFA információkról, videókról, akciókról, ajánlatokról. Nincs más teendő, mint megadni egy email címet, egy születési dátumot és bepipálni az alattuk lévő szövegdobozt, ami kvázi megerősít abban, hogy egy játékos bármikor leiratkozhat a hírlevélről, bár a FIFA 22 megjelenéséig ezt nem érdemes megtenni, így biztosan mindenki megkapja a kipróbálható Ikon kártyát. Három legenda közül lehet majd választani: Pelé, Cruyff és Puskás. Mindegy melyik lapot spécézte ki magának valaki, azt 3 FUT meccsre kapja meg loan verzióban.

Egyelőre azt nem tudni, hogy milyen erősségűek lesznek, de alighanem nekünk magyaroknak felüdülés lesz akár 3 meccset is letolni Puskás Öcsi bácsival az új játékban. Egyébként ez az akció mindegyik platformot érinti: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC.

A tweetben is benne van, de egyébként ITT TUDSZ FELIRATKOZNI A HÍRLEVÉLRE!

Ti egyébként kit választanátok közülük?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!