Rooney lesz a negyedik új Ikon a FIFA 22-ben

Nem kellett sokáig várni az angolra, az év elején jelentette be visszavonulását a Manchester United korábbi sztárja, most pedig már a legendák között láthatjuk a FIFA-ban.

Minden évben az EA bővíti a FIFA-sorozatban az Ikonok listáját, és ez ebben az esztendőben sincs ez másként, nem olyan rég például három új legendát jelentettek be, akikről mi is írtunk bővebben:

Akkor viszont cseles volt a kiadó, mert négy új kártyáról volt szó, de csak hármat fedtek fel a rajongóknak. Mostanra viszont kiderült, hogy kié lesz a negyedik, hiszen Wayne Rooney is csatlakozik az impozáns névsorhoz. Rooney az Evertonban kezdte pályafutását, de nem kellett neki sok idő, hogy a Manchester United felfigyeljen a tehetségére, és két év után el is vitték a vörös ördögök a fiatal titánt. Itt aztán 13 évet töltött és 393 mérkőzése alatt 183 gólig jutott. Legeredményesebb idénye a kapu előtt a 2012-es volt, ekkor 34 meccsen 27 találatot szerzett. A Premier League-et ötször nyerte meg, miközben 2008-ban a bajnoki cím mellett a BL és a FIFA-klubvilágbajnoki trófeát is a magasba emelhette. 2017 után visszakerült még a nevelő egyesületéhez, illetve tett egy kiruccanást az Egyesült Államokban a D.C. Unitedhnél, viszont 2021. január 15-e óta már a Derby Country vezetőedzője. A FIFA 21-ben egyébként még kapott egy 77-es arany lapot, de később az EA Sports meglepte őt egy SBC Special verzióval, és egészen 93-ig emelkedett a ratingje. Röpke félévet követően pedig már az Ikonok között találja magát, és kártyái az alábbi mutatókkal rendelkeznek, bár első látásra azért nem dobjuk el az agyunkat, de azért nem is olyan rosszak:

Nem mindenkit nyűgöztek le az értékei, de egyeseknek talán jól jöhet majd az angol támadó, sőt a 86-os verziót akár még a támadó középpályások közé is el lehet helyezni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!