V4FSF: Magabiztos Fiend és ígéretes 4glory játékkal zárult a második meccsnap

V4FSF: Magabiztos Fiend és ígéretes 4glory játékkal zárult a második meccsnap

Három nap múlva, a BP5, az eSuba, a SINNERS és az ONYX mérkőzéseivel folytatódik a bajnokság.

Az International Online Cup első napja talán mindenkinek meglepetést okozott, hiszen sokan sima 2-0-ás meccsekre tippeltek, mégis mindkét mérkőzés szoros és izgalmas volt. Erre most rákontrázott egyet a második meccsnap, ahol bár 2-0-ás győzelmeket arattak a csapatok, sokáig benne volt a pakliban a meglepetés, különösen a 4glory részéről.

SINNERS vs 4glory

C0llinsék azt a SINNERSt fogadták, akik pár hete még az ESL Pro League-ben szerepeltek és, akik jelenleg is a HLTV ranglista 20. helyén állnak. Finoman szólva sem volt könnyű dolguk, főleg, hogy azon az Infernón kezdődött a meccs, ahol a SINNERSt számtalan alkalommal láttuk már remekelni.

Az első félidő most is nagy cseh vezetést hozott, NEOFRAG és oskar is futószalagon hozták a frageket és azokkal együtt a köröket, már ami a CT oldalt illeti. A térfélcsere után mintha kicserélték volna a csapatokat.

A pisztoly- és iskolakörök megnyerése után máris karnyújtásnyira került a 4glory a kiegyenlítéstől, amit egyedül NEOFRAG parádés egyéni játéka és a megnyert ace clutch tudott elodázni.

A támadó térfélen egyszerűen elaludt a SINNERS és már csak akkor tértek magukhoz, amikor a 4glory 13-12-nél átvette a vezetést. Ez volt az a pont, ahol a csehek megunták a hosszúra nyúlt pályát, megrázták magukat és körről körre áttörtek a szerb védelmen. Zsinórban 4 kört támadott be a SINNERS, amivel az előzetes szurkolói elvárásokhoz képest jóval nehezebben, de megnyerték az első pályát, 16-13-ra.

A bíztató 4glory-féle CT oldal után pedig nagy esély állt a csapat előtt. Arra az Ancientre ment ugyanis a mérkőzés, ami javarészt a CT oldalnak kedvez. Ha valahol, hát itt megfoghatta volna a 4glory a SINNERSt, nem véletlen azonban a feltételes mód. 

Ezt pontosan tudta a SINNERS is és ha nehezen is, de kiharcoltak magauknak 7 támadó kört, ami már elég volt ahhoz, hogy 2-0-val lezárják a meccset Ancient megnyerésével. Nekik sem volt hibátlan a CT oldaluk, de oskarék nem is játszák sokat ezt a pályát, így a 7 támadó oldali kör aranyat ért számukra. Ancient is 16-13-mas győzelmet hozott a SINNERsnek.

eSuba vs Fiend

A nap második meccsén már nem láttunk ilyen szoros játékot. A Fiend gyakorlatilag esélyt sem adott az eSubának. Néhány kört tudott csak összekalapozni a cseh és szlovák játékosokkal futó csapat, a Fiend most túl nagy falat volt számukra.

Nemcsak bátrabban, pontosabban és gyorsabban játszottak a bolgárok, de az egyéni párharcokat is rendre ők nyerték. Arról nem is beszélve, hogy a lejátszott 46 körből 31 alkalommal a Fiend szerezte meg a nyitófraget.

A Fiend Nuke-on 16-9-cet, Mirage-on pedig 16-5-öt adott az eSubának, akik így leestek az alsó ágra, a Budapest Five mellé. Kettejük mérkőzését csütörtök kora este látjuk majd, előtte azonban szerverre lépnek majd az Infinite és a 4glory játékosai is, akik ugyancsak az alsóágon várják a V4FSF International Online Cup folytatását, míg a SINNERS és az ONYX csütörtöki meccse már felsőági elődöntő lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!