gla1ve hároméves terve: megismételné a korábbi sikereit az Astralisszal

gla1ve hároméves terve: megismételné a korábbi sikereit az Astralisszal

Jelenleg a háttérből szurkol a csapatának, de a BLASTnak adott interjúja alapján már alig várja, hogy visszategye oda az Astralist a térképen, ahol lennie kellene.

A BLAST Premier Fall beszélgetős műsorában jelent meg gla1ve, az Astralis jelenleg szabadságon lévő irányítója nemrégen. A bő harminc percben a saját és a csapata helyzete volt a fő téma, miközben társai éppen azért küzdöttek, hogy kijussanak az A-csoportból és LAN-on játszhassanak a koppenhágai Royal Arenaban.

Gla1ve bizakodóan tekintett a jövőbe, és röviden felvázolta a hároméves tervét is, melyet az Astralisszal jelenleg érvényes szerződése alatt kíván teljesíteni. Ebben természetesen ott szerepel egy újabb Major-győzelem is, de ehhez úgy gondolja, hogy vissza kell tenni az Astralist oda, ahol az elmúlt években volt: az első helyre a világranglistán. "Nem tudom milyen gyorsan tudom ezt elérni, de meg fogom csinálni amint lehet, és megpróbálok minél keményebben küzdeni ezért a célért" - mondta a dán játékos az Overtime című műsorban. "Megcsináltam a régi csapatommal és társaimmal, és remélhetőleg... azt hiszem meg tudom ismételni" - tette hozzá.

Gla1ve jelenleg azt tartja akadálynak a céljai elérésében, hogy amíg a korábbi években mindig ugyanolyan hosszú volt a társai szerződése, mint neki, most ez teljesen felborult, jobban hasonlít a profi futballos dinamikára. Nem tudja, hogy ki és meddig játszik majd vele, kinek milyen egyéni céljai vannak vagy lehetnek, és ezért szerinte sokkal fontosabb lesz az, hogy egy olyan stabil rendszert építsenek fel a csapat köré, ami képes reagálni az ilyen jellegű kihívásokra is.

Természetesen a beszélgetésben előkerült az is, hogy gla1ve hamarosan apa lesz. A dán irányító elmondta, hogy egyelőre nem teljes szabadságon van, hanem zonic munkáját segíti segédedzőként. Ez a gyakorlatban szerinte annyit tesz, hogy részt vesz a felkészülésben, figyel és jegyzetel, de aztán amikor jönnek az éles meccsek, akkor a partvonalról nézi hogyan áll helyt a csapata. Amikor megkérdezték tőle a műsorvezetők, hogy ez mennyire nehéz, akkor csak annyit felelt, hogy egyáltalán nem az, mert mindenki jól végzi a dolgát, köztük Magisk is, aki gla1ve hátralépése miatt átvette az IGL-szerepkört ideiglenesen.

Az Astralis legközelebb az IEM Fall RMR eseményen lesz látható szeptember 29-től. A dánok 2. helyen végeztek a BLAST Premier Fall A-csoportjában, tehát már kiérdemelték a helyüket a novemberi őszi döntőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!