Nem volt meglepetés, ez a két csapat képviseli hazánkat a CEE Champions 2. szezonjában!

Novemberben kezdődik a main stage, két magyar csapattal a 32 fős mezőnyben.

Közel egy hónapja indultak el a CEE Champions 2. évadának magyar selejtezői, melyek alatt rengeteg hazai játékos próbálta ki magát versenyhelyzetben, profik és fejlődni vágyók egyaránt. Pár napja már a zárt selejtező csapataiért izgulhattunk és persze azért, hogy melyik két csapat jut be a verseny main stage szakaszába.

Egyikük a Budapest Five, akik a nyílt selejtezők első pillanatától fogva magabiztosan játszottak, még úgy is, hogy csapatuk koránt sem hibátlan jelenleg. Nem tudni mi lesz a felállással, fleav mintha már új alakulat után nézelődne.

Mégis, a CEE Champions 2. szezonjának ők voltak az első magyar csapata, ők jutottak be a zárt kvali felső ágáról, miután elsőként a Békéscsabai E-sport Egyesületet, majd a Honvédot is az alsóágra ejtették. Finoman szólva sem volt túl acélos a Honvéd játéka. A BP5 ellen, Mirage-on tartották is magukat, sőt, egy fokkal jobb támadó oldallal talán megnyerhették volna a pályát is. A BEE elleni meccsre azonban teljesen szétestek.
Mirage-t ott elkerülték, volt helyette Dust2 és Inferno, amiken összesen 8 kört tudtak nyerni. Infernón már a BP5 ellen sem remekeltek, ezt ki is használta a BEE, Dust2 viszont a Honvéd pályája volt és mindössze egyetlen egy kört tudtak rajta nyerni.

A Békéscsabai E-sport Egyesület 2-0-ra nyerte meg a Honvéd elleni mérkőzését, amivel biztosították maguknak a 2. beülőt a CEE Champions 2. szezonjába. A main stage kezdetéig azonban még van idő, november közepén jönnek majd az első meccsek, amiken már európai ellenfelek ellen szoríthatunk a BP5 és a BEE játékosainak is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!