Top 10 legjobban pörgő leértékelt Steam játék

Top 10 legjobban pörgő leértékelt Steam játék

Ez azért egy tetszetős lista.

Ahogy az lenni szokott, mindig találni leértékelést a Steamen. Van amikor jobb dolgot lehet kifogni, de bőven van olyan is, amikor bizony semmi értelmeset nem talál az ember. Ezzel együtt mindig érdemes átböngészni a dolgokat, mert bizony rejtett gyöngyszemek is előkerülhetnek, mint ezen a héten.

A top 3-ban ott van a Need for Speed Heat, ami talán nem a legjobb darabja a szériának, de a 86%-kos leárazás miatt azért bőven megéri. Illetve emellett a Detroit: Become Human is nagyon jó áron kivehető most.

A következő háromban a Red Dead Redemption 2 teljesen érthető, bár azért talán egy picivel nagyobb leárazást is el tudtunk volna képzelni. A Timberborn már inkább csak egy kis kedvcsináló leértékelés, azonban a játék a stratégiai bázisépítős játékok között elég jó, a műfaj kedvelőinek bejövős lehet és azt ne feledjétek még csak Early Access.

Az utolsó négyben a Gas Station Simulator egy nagyon fura de egyben nagyon érdekes kis Indie. Ha bejönnek az economy szimulátor játékok, akkor ez is jó lehet. Végül a sort a Black Ops III zárja a maga 40%-kos leértékelésével, ami azért már számottevő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!