Hirdetés

Top 10 legjobban pörgő leértékelt Steam játék

Ez azért egy tetszetős lista.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott, mindig találni leértékelést a Steamen. Van amikor jobb dolgot lehet kifogni, de bőven van olyan is, amikor bizony semmi értelmeset nem talál az ember. Ezzel együtt mindig érdemes átböngészni a dolgokat, mert bizony rejtett gyöngyszemek is előkerülhetnek, mint ezen a héten.

A top 3-ban ott van a Need for Speed Heat, ami talán nem a legjobb darabja a szériának, de a 86%-kos leárazás miatt azért bőven megéri. Illetve emellett a Detroit: Become Human is nagyon jó áron kivehető most.

A következő háromban a Red Dead Redemption 2 teljesen érthető, bár azért talán egy picivel nagyobb leárazást is el tudtunk volna képzelni. A Timberborn már inkább csak egy kis kedvcsináló leértékelés, azonban a játék a stratégiai bázisépítős játékok között elég jó, a műfaj kedvelőinek bejövős lehet és azt ne feledjétek még csak Early Access.

Az utolsó négyben a Gas Station Simulator egy nagyon fura de egyben nagyon érdekes kis Indie. Ha bejönnek az economy szimulátor játékok, akkor ez is jó lehet. Végül a sort a Black Ops III zárja a maga 40%-kos leértékelésével, ami azért már számottevő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés