Worlds 2021: Kihúzták a csoportokat, Vizicsacsit egyből bedobták a mélyvízbe

Worlds 2021: Kihúzták a csoportokat, Vizicsacsit egyből bedobták a mélyvízbe

Megtörtént a 2021-es League of Legends világbajnokság sorsolása, Vizicsacsi a play-in "A" csoportjába került.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Kiss "Vizicsacsi" Tamás a PEACE ausztrál bajnokcsapat toposaként részt vehet a 2021-es League of Legends világbajnokságon. A magyar LoL legenda második alkalommal küzdhet meg a Worldsön, 2019-ben a negyeddöntőig menetelt a Splyce színeiben. A play-in szakaszban indul Csacsi számára a vb, legalább a negyedik helyet el kell érnie csapatával, ha szeretne Bo5-ös szériákban játszani a továbbjutásért.

2021-es Worlds play-in sorsolás

  • "A" csoportba került: LNG Esports, Hanwha Life Esports, RED Canids, Infinity Esports, PEACE
  • "B" csoportba került: Cloud9, Beyond Gaming, Unicorns of Love, DetonatioN FocusMe, Galatasaray Esports

Vizicsacsira a kínai és a koreai negyedik seed vár, valamint a brazil liga és a latin-amerikai bajnokság győztese vár. Nem lesz könnyű dolga a veterán toposnak, de egy jó szerepléssel megválthatja a helyét az LEC 2022-es tavaszi szezonjára.

2021-es Worlds főtábla sorsolás

  • "A" csoport: DWG KIA, FunPlus Phoenix, Rogue
  • "B" csoport: EDward Gaming, 100 Thieves, T1
  • "C" csoport: PSG Talon, Fnatic, Royal Never Give Up
  • "D" csoport: MAD Lions, Gen.G, Team Liquid

2020-hoz hasonlóan ismét egy brutálisan erős csoportba került a Rogue, ugyanis az LEC bronzérmesének a koreai bajnokkal és a kínai ezüstérmessel kell megmérkőznie. Larssenék mellett az elmúlt két év világbajnokai sorakoznak fel, innen a továbbjutás egy kisebb csodával lenne egyenlő.

A "B" és "D" csoportokra érdemes lesz odafigyelni amiatt, mert mind a MAD Lions, mind a 100 Thieves először játszhat Worldsön a csoportkörökben. A PSG Talon már tavaly eljutott a vb-nek ezen szakaszába, azonban most abszolút az egyik legnagyobb esélyesei a "C" csoportnak. A play-in küzdelmeivel október 5-én startol el a magyar közvetítése a 2021-es LoL világbajnokságnak, az első összecsapást 13:00-tól rendezik közel két hét múlva.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Vizicsacsi Facebook)

Kövess Minket!



Szerinted hányadik helyen végez a PEACE és Vizicsacsi a play-in "A" csoportjában?