Játékosként lesz ott a 2021-es világbajnokságon Vizicsacsi

Játékosként lesz ott a 2021-es világbajnokságon Vizicsacsi

A hír derült égből érkezett, de mindenképpen kellemes meglepetés.

Van olyan, aki szerint anno Csacsi jókor állt fel a játékosi székből és van olyan is, aki szerint még volt benne lehetőség. Az egyszer biztos, hogy hazánk eddigi egyetlen LEC játékosát mindenki hiányolta az európai versenyekről és persze a nemzetközi porondról is.

Kiss "Vizicsacsi" Tamás már egy ideje szögre akasztotta az egeret, de azóta hallottuk, hogy kipihente magát, már szembejött, hogy nemrég a Mad Lions csapatához szerződött, mint edző és olyan kósza pletykák is előkerültek, hogy akár játékosként is visszatérne. Ezek a kis foszlányok mostanáig voltak csak pletykák mivel nemrég ez jelent meg Csacsi hivatalos Facebook oldalán.

Ez pedig annyit jelent, hogy ismét lesz magyar játékos a legrangosabb nemzetközi League of Legends versenyen. Az pedig csak hab a tortán, hogy hosszú idő után ismét lesz magyar közvetítés, ahol szurkolhattok neki. Ma pedig láthatjátok azt is, hogy milyen csoportokat sorsolnak, hiszen ez nemsokára kezdődik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.