Hirdetés

FIFA TOTW#1: Két 90-es játékost hozott az első hét csapata

Megjött az első Team of the Week csapat, és már most van néhány tetszetős kártya benne.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

ESL Pro League Season 14

Na'Vi vs. Heroic

Hirdetés

A kiadó korábban már megerősítette, hogy az új játéknak is a szerves része lesz a Team of the Week, raádásul egy kicsit fel is turbozzák a dolgot. A promó része lesz az úgy nevezett Featured TOTW lap is, bár azt egyelőre nem tudni, hogy mikor és hogyan indul be.

A játékosok való életben mutatott formájára alapozva igyekszik az EA Sports minden héten összerakni egy keretet, akik az aktuális hét legjobbjaivá válnak és egy különleges lappal jutalmazzák őket. A FIFA 22 még igazából nem érhető el teljes mértékben - bár a 10 órás trial már kipróbálható - mindenki számára, viszont az első Team of the Week már megérkezett, és újfent 23 labdarúgó kapott egy fokkal jobb ratinget az alap verziójához képest. Ilyenkor még azért azt lehet mondani, hogy mindenképp érdemes odafigyelni akár a teljes keretre, persze azért nem mindenki használható, függetlenül attól, hogy ki mennyi coint igyekszik vagy tud majd rászánni az indulásnál. Mindenesetre azért van néhány komolyabb játékos, aki minőségi javulást hozhat egy új csapatba:

Mohamed Salah - 90

Az egyiptomi betalált a hétvégén a Crystal Palace ellen, és egy remek kis szélső lehet a Premier League együttesekbe. A 91-es sebesség és labdakezelés/cselezés, valamint a 89-es lövés veszélyes támadóvá teheti bárki számára.

Joshua Kimmich - 90

Bár nem a leggyorsabb belső védő, de olyan mutatói vannak a defenzív értékek között, amivel pótolhatja az egyéb hiányosságait a német. Ő is mindenképp egy olyan labdarúgó, akit esetleg meg lehet próbálni beépíteni egy csapatba.

Thiago Silva - 86

Pompás gól a Tottenham ellen, valamint a védelem tengelyében játszva összehozta a csapattal, hogy kapott gól nélkül hozták le a meccset. Viszont egy picit csalóka lehet az OVR 90, mivel elég lassú védőről van szó, tehát hiába tűnik erősnek, egy gyorsabb támadó már kifoghat rajta.

Íme a teljes Team of the Week #1 kerete:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés