Dr. Disrespect

Dr. Disrespect "belsős infói" szerint nagyot szól majd a Halo battle royale játéka

A doki szerint nagyot mehet a legújabb battle royale.

Dr. Disrespect neve sokakban vegyes érzéseket kavarhat. Van olyan akinek bejön a stílusa, olyan is akinek egyáltalán nem tetszik, de az egyszer tuti, hogy igazi jelenségről van szó. Az utóbbi időben leginkább a azzal volt tele a gaming világ, hogy mikor és melyik platformra költözött és az is előkerült, hogy most akkor miért is tiltották ki a Twitch hasábjairól, amiről persze ő már elmondta, hogy tudja miért volt, ezt egyelőre csak nekünk nem árulta még el.

Azonban most nem ezért került elő a doki, hanem leginkább az új Halo epizód miatt. Azt már tudjuk, hogy aa projekt Halo Infinite név alatt fut, azonbaan a részletekre eddig nem nagyon derült fénye. Doc most egy streamben pár mondatban elmondta, hogy ő már ott volt az alfában és ha minden jól megy, akkor az új br minden most piacon lévő játéktól jobb lesz majd.

"Remélem nemsokára már tolhatjuk az új battle royale játékot, nagyon jónak ígérkezik az egész. Amit hallottam, 300 játékos lesz egy játékban, meghatározott körök, durva fegyverek lesznek adott helyeken a pályán és a környezetet ezen fegyverek köré tervezték. Ez mind belsős infó. Az elmondottak alapján az egészet a végletekig kiegyensúlyozzák, úgyhogy az egész nagyon jónak ígérkezik. Ha ez az új Alpha tesz csak részben fedi a dolgokaat még akkor is nagy dobásnak ígérkezik az egész."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!