Katapultálta kocsiját a PUBG játékos, elképesztő double killt szerzett vele

Katapultálta kocsiját a PUBG játékos, elképesztő double killt szerzett vele

Nekünk egyértelműen az eddig látott legstílusossab megmozdulás valaha.

Amióta létezik a PUBG, számos olyan különleges klipet, megmozdulást, trükköt mutattunk meg nektek itt az Esport1-en, amelytől nekünk is elállt a szavunk. Voltak amelyekből sokat lehetett tanulni, és voltak olyanok, amik egyszerűen csak az év megmozdulása címre pályáztak. A most következő klip viszont számomra egyértelműen a valaha látott legkülönlegesebb killeket mutatja be, ha lenne egy szavazás a világ legextrémebb PUBG killjének, én jó eséllyel ezt választanám. Számos elképesztő C4-gyel elkövetett kiiktatást láthattunk már, de jelenlegi klipünk mindenen eddigin túltehet, ugyanis a leművelője, Kebabator középkori hajítógép módjára katapult lövedékké alakította át a kocsiját, és hozott össze vele egy tökéletes doublet. Íme:

Kebabator bevallása szerint ez nem az első eset, hogy ilyet csinál, egészen pontosan 5 alkalommal sikerült skalpot szereznie ezzel a trükkel, de ez volt az első double. Egy kommentben el is magyarázta a lényeget, a kocsit a sok kidobált benzines kanna és egy gránát indítják el útjára, majd a C4 és a kocsi robbanása végzi el a piszkos munkát. Fontos, hogy egy picit lejtős talajon álljon meg a járgány, illetve meg kell tanulni célozni is ezzel a trükkel, ezenfelül a kannák elosztása sem mindegy, különben a kocsi rossz íven indulhat el.

A teljesség kedvéért Kebabator csatolt egy olyan videót is, ahol a PUBG replay módjával megmutatja az ellenfelei szemszögéből is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: PCgamer.com

Kövess Minket!



Szerinted lehet ez az év megmozdulása?