Operation Riptide kisokos - Minden, amit az új Operationről tudni kell

Neked hogy tetszik eddig az új Operation?

A héten berobbant a CS:GO 11. Operation csomagja, a Riptide. Tengernyi újdonságot hozott magával, kezdve az új karakterekről, át az új fegyverskineken, egészen a Dust2-t ért változásokig. Nincs többé kapu peek T-kezdőről, nem látunk rá sötét bejáratára sem, ami nagy előnyt jelenthet most a CT-knek.

Az Operation Riptide tartalmai:

Nem mindenki látott azonban még CS:GO Operationt. Azok számára, akiknek ez az első ilyen eseményük, összeszedtünk pár hasznos információt, melyek fontosak és jól jöhetnek, mégsem tolja az orrunk alá a CS:GO.

Hogyan tudom fejleszteni az Operation érmémet?

Riptide érmed fejlesztéséhez szerezz csillagokat küldetések teljesítésével a heti küldetéskártyádról. Érmed 33 (ezüst), 66 (arany) és 100 (gyémánt) csillag megszerzése után fog fejlődni.

Tudok belépő nélkül játszani a küldetésekkel?

Küldetések játszásához vagy Elsődleges állapotúnak kell lenned, vagy Operation belépővel kell rendelkezned. Hogy Operation jutalmakra legyél jogosult, beváltott Operation belépőnek kell lennie a fiókodon. Ha későbbi időpontban vásárolod meg az Operation belépőt, meg fogod kapni a csillagokat minden előzőleg teljesített küldetésért, és a haladást Operation érmed fejlesztése felé.

Tudok Operation belépőt ajándékozni?

Az Operation belépők egy héttel a megvásárlásuk után cserélhetők. A vásárlás időpontjában az Operation belépő ajándékként való elküldésére nincs mód.

Meddig tart az Operation Riptide?

Az Operation Riptide 2022. február 20-ig tart. A játékosok az Operation első 16 hetében minden héten új küldetéskártyákat kapnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!