Castro máris széttörte első kontrollerét, de ez semmi a legdurvább FIFA ragehez képest

Castro máris széttörte első kontrollerét, de ez semmi a legdurvább FIFA ragehez képest

A FIFA-sorozat legismertebb streamerét nem kell bemutatni senkinek, de most elég gyorsan eldurrant az agya, bár még ő is kispályás egyes ragerekhez képest.

A FIFA 22 világszerte hivatalosan csak a jövő héten jelenik meg, de az EA Playnek köszönhetően már bele lehet kóstolni az új játékba, ennek apropóján Castro már nagyban tolja. Sok nem is kellett neki, és egy gólt követően egy laza mozdulattal darabokra törte első kontrollerét. Róla azért tudni kell, hogy az EA Sports egyik kedvenc streamere, és már az első órákban rengeteg csomagot vásárolt, hogy belevághasson az Ultimate Teambe, de ettől függetlenül azért nem sikerülhet minden mérkőzést megnyernie neki sem. A videóban látható találat már a harmadik volt, amit az ellenfele szerzett, és ezt már nem bírta idegekkel a streamer:

@castro1021

CASTRO BREAKS HIS FIRST CONTROLLER ON FIFA 22 ##fifa22 ##fifa22ultimateteam ##fut22 ##fifarage ##fyp

♬ Spongebob - Dante9k

Azonban ez a rage mondjuk úgy, hogy szinte átlagosnak mondható, sok ehhez hasonló felvétel van a neten. Viszont a FIFA 21-ben volt egy nem hetköznapi kiborulás, ami a kontroller leamortizálásán túl egy elég komoly tombolást is magával hozott. Fran Luque, egy profi játékos és Twitch streamer, ráadásul korábban a Valencia e-sportolója is volt. Ez talán még nem mond sokat, viszont az alábbi videóban a viselkedése hagy némi kívánni valót maga után. Történt ugyanis, hogy 3:1-es hátrányban volt egy FUT Champions meccsen, de sikerült kiegyenlítenie, végül mégis két góllal kikapott, és ekkor szakadt el nála a cérna. Üvöltözés közben az egyik asztalát csapkodta és hajigálta a szobában, kitudja milyen kárt okozva ezzel a berendezésekben. Mindezt úgy, hogy eközben streamelt, és nagyságrendileg 7000-en látták az őrjöngését élőben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Borítókép forrása: sportbible.com

Kövess Minket!