Jurassic World Evolutation 2 - Indulhat a dinó vadászat!

Jurassic World Evolutation 2 - Indulhat a dinó vadászat!

A Jurassic World Evolution 2-ben ezúttal nem a megszokott feladatot kapjuk. 

A Jurrassic World: Bukott Birodalom úgy fejeződött be, hogy rengeteg dinoszaurusz szabadult rá USA-ra. Persze a dinoszaurusz klónozás technikája sem maradt titokban, ami talán még nagyobb veszélyt jelent a világra, mint néhány szabad tyrannosaurus.

A Jurassic World Evolution 2 kampánya innen folytatja a történetet. Mi egy ügynök bőrébe bújhatunk, aki Owen Grady-vel, Claire Dearinggel és az Evolution 2 menedzser csapatával arra vállalkozik, hogy foglyul ejti a kóborló dinoszauruszokat. Tehát ebben a részben nem egy újabb Jurassic Parkot kell létesítenünk, hanem el kell kapnunk a dinókat és biztonságba helyezni, mind az állatokat, mind az embereket. Persze ez korántsem lesz olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Rengeteg akadályt le kell majd küzdenünk, amelyek közül maga a környezet lesz az egyik legnehezebb kihívás.

Mindemellett egy Káosz játékmóddal is gazdagodik a játék, ami a filmnek egyes részeit gondolja újra a "mi lett volna ha" stílusban. Fény derülhet például arra is, hogy mi lett volna ha megépül Az elveszett világ: Jurassic Parkban látott San Diego-i dinópark. Mindezekről most még többet megtudhatunk a legújabb fejlesztői napló jóvoltából.

Na ki várja már a dinókalandot?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!