Két profi FIFA játékossal és egy megnyerhető PS5-tel startol hazánk legújabb e-sport csapata

Két profi FIFA játékossal és egy megnyerhető PS5-tel startol hazánk legújabb e-sport csapata

Két FIFA játékost mutattak be elsőként, és egyiküket hazánkban elsőként vásároltak ki a korábbi szerződéséből.

Remek napra ébredtünk, hiszen szeptember 27-én egy komoly bejelentés történt a hazai e-sport fronton, bemutatta játékosait egy új magyar együttes, az LV Esports Team. A mostani őszön alakult szervezet elsőként FIFA-ban jártas játékosokkal erősített Borkai „Boresz” Ádám és Majorosi „chris_maj” Krisztián személyében.

Mind a két játékos már jó ideje ott van hazánk legjobbjai között és most tapasztalatukkal, extra motivációjukkal magasabb szintre emelhetik a játéktudásukat. Első igazolása az LV Esports Teamnek Boresz volt, aki nagyjából két évvel ezelőtt kezdett el versenyszerűen foglalkozni a játékkal. Egy esztendővel ezelőtt még a spanyol RVNS Esports színeiben igyekezett bizonyítani, és miközben megnyerte a Magyar E-sport Fesztivált, összejött neki a magyar válogatottság is, emellett a világranglista 282-ik helyéig jutott.

Őt követte a másik új szerzemény chris_maj, aki az MTK-tól érkezett, majd 3 évnyi szolgálat után váltott együttest. Ő az első magyar FIFA játékos, akit kivásároltak a szerződéséből. Eredményei: 2020-ban megnyerte a Hunesz Masterst, a Magyar Esport Fesztivált, majd az azt követő évben meg is védte ezt a címét, első volt a tavalyi (3.) K&H Kupán is, végül MOL EB győzelmével zárta a sorozatot. Ezzel az eredménylistával kiérdemelte az Év E-sport Felfedezettje díjat a 2020-as szezon után.

A csapat jövőbeni terveiről Domján Péter marketing vezető nyilatkozott:

"Az LV Esports Team nemcsak a FIFA területén kíván működni, tervezzük más e-sport játékokban is az indulást. Sportvállalkozásunk folyamatosan figyeli nemcsak a profi versenyzőket, de a kiemelkedő új tehetségeket is, hogy velük bővülve egyre meghatározóbb szereplővé válhasson az e-sport világában, itthon és külföldön egyaránt. Küldetésünknek érezzük, hogy építsük ezt a közösséget és részt vegyünk egy olyan játékos kultúra kialakításában, amelyet mindenki a magáénak érezhet."

Fontos tudnivaló, hogy a csapat tagjai nem csak a versenyzés terén szeretnének kitűnni a mezőnyből, de a hazai e-sportot is támogatni akarják, ezért folyamatosan készülnek majd érdekes és edukatív tartalommal a Youtube (és egyéb közösségi oldalaikon: Facebook, Instagram, Twitter és TikTok) csatornáikon, továbbá egy PS5-öt is kisorsolnak majd a rajongóik között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!