IeSF CS:GO VB: Kezdődik a regionális csoportkör, szurkolj te is a magyar válogatottnak

IeSF CS:GO VB: Kezdődik a regionális csoportkör, szurkolj te is a magyar válogatottnak

Kezdődik a VB csoportköre, holnap jön a magyar válogatott első mérkőzése!

A HUNESZ nemzetközi e-sport szövetségi kapcsolódása nyomán jogosult a kontinentális és világeseményekre válogatott játékosokat, csapatokat delegálni több játékban is. Így most idén, a magyar válogatott is szerephez jut a 13. IeSF CS:GO világbanokságon.

Nincs is már messze a bemutatkozás, holnap ugyanis már első ellenfelünk, a montenegrói válogatott ellen játszunk. Csapatunk a négy fős A csoportban kapott helyett, Montenegró, Horvátország és Szlovákia mellett. Fontos, hogy holnapi meccsünk a regionális, kelet-európai csoportkört nyitja meg, az izraeli LAN-ig még hosszú az út.

A magyar válogatott első célja, a győzelemmel záródó meccseken túl persze, az első két hely megcsípése a csoportban. Minden csoportból a top 2 jut tovább a rájátszásba, ahol így nyolc alakulat küzd majd meg a továbbjutásért, az izraeli LAN-ért. A kelet-európai csapatok közül ketten jutnak ki a LAN-ra, a top 2-es cél tehát nem változik a csoportkör végeztével sem.

A magyar válogatott teljes felállása:

  • Fodor "fleav" Levente
  • Fercsák "coolio" András
  • Szedlár "kory" Kornél
  • Homoki "Aaron" Áron
  • Török "msN" Norbert
  • Boda "bodito" Patrik (csere)
  • Hegedűs "gubi" Gábor (csere)

Nem könnyű a csoportunk, de a BP5 és a magyar válogatott magját is alkotó játékosok az utóbbi hetekben jó formában voltak, msN pedig pontosan azt a fiatalos, heves játékot csempészi majd a meccsekbe, ami sorsdöntő lehet a legfontosabb körökben. A héten mindhárom ellenfelünkkel megmérkőzünk, kezdve holnap estétől.

A magyar válogatott mérkőzései a héten:

Természetesen nem maradtok le egyetlen mérkőzésről sem. A magyar válogatott mérkőzéseit élőben követhetitek majd az esport3tv-n és az Esport1 beépített, pontgyújtő felületén is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!