Eddig is ott volt a piros ponyva Mirageon?

Eddig is ott volt a piros ponyva Mirageon?

A Mandela-effektus most már a CS:GO közösségben is felszínre tört.

Lassan tíz éve jött ki a CS:GO, és úgy tűnik, hogy néhányan még most is fedeznek fel újdonságokat benne. Pontosabban olyan dolgokat, amik mindig is ott voltak, csak nem vették őket észre, és ezért úgy emlékeznek rá, mintha nem is lettek volna ott. A vita ezúttal Mirage B-lerakójáról szólt, vagyis a pad fölötti piros ponyváról, ami annyira elkerülte a redditezők figyelmét a pálya 2013-as megjelenése óta, hogy most a saját emlékezetükkel próbálnak düllőre jutni - és lám, meg is lett a CS:GO saját Mandela-effektusa.

A Mandela-effektus röviden annyit tesz, hogy emberek egymástól függetlenül rendelkeznek egy téves, zavaros emlékkel, amit valódinak gondolnak. A jelenség a dél-afrikai politikusról, Nelson Mandeláról kapta a nevét, akiről 2010 környékén állítólag többen is azt hitték, hogy meghalt a '80-as években - valójában csak 2013-ban hunyt el.

A fenti képen is látható piros ponyva egyáltalán nem új, sőt, már a pálya első publikus verziójában is ott volt 2013-ban. Viszont sok játékos számára nem volt annyira feltűnő eddig (legalábbis a Reddit alapján), mert nincs fókuszban játék közben. Egy játékos említést tett arról, hogy egy a B-házból padhoz dobott moló miatt ő oda szokott célozni és feltűnt neki, de ha az nincs, akkor lehet ő sem veszi észre a lassan egy évtizede ott függő ponyvát.

Van, aki az egyértelmű bizonyítékok ellenére sem hiszi el, hogy a ponyva mindig is ott volt, ami szórakoztató vitához vezethet. Már csak az a kérdés, hogy Te vagy a barátaid tudják-e, hogy van ilyen része Mirage-nak? Írjátok meg kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!