LoL: Privát repülőt fizetett a Riot Games Fakernek és csapatának

LoL: Privát repülőt fizetett a Riot Games Fakernek és csapatának

A valaha volt legjobb League of Legends játékos életében először jár Európa északi részén.

Szép lassan befut megérkezik az összes világbajnoki résztvevő Izlandra, ahol október 5-én elstartol a 2021-es Worlds. A kvalifikált tizenkét csapat között 2019 után ismét ott van a T1, vagyis minden LoL rajongó legnagyobb örömére hatodik alkalommal is láthatjátok Fakert a vb-n. Az eddigi öt szereplése kifejezetten jól sikerült a koreai midesnek, háromszor behúzta a trófeát, egyszer a második helyen végzett, csak 2019-ben kellett beérnie egy elődöntős helyezéssel. Faker elárult néhány dolgot, miközben már a nagy utazásra készült a szigetországba.

Mivel már két éve nem utazott nemzetközi versenyre Faker, ezért izgatottan várta, hogy ismét repülőre üljön.

"Sokáig tart, mire Dél-Koreából átér az ember Izlandra, ezért hálás vagyok a Riot Gamesnek, hogy elintéztek egy privát repülőt számunkra."

Később kitért Faker arra, hogy milyen módon készül a nagy útra.

"Nem tervezek sokat aludni a repülőút alatt, hogy ilyen módon készítsem fel magamat az időeltolódásra. Könyvolvasással tervezem tölteni majd az ébrenlétet.

Mivel Izland csak 2021-ben robbant be az e-sport vérkeringésébe, ezért nem meglepő, hogy Fakernek eddig nem akadt dolga az Atlanti-óceán északi részén található országgal.

"Alig várom, hogy Izland természeti csodáit a saját szememmel láthassam. Ez az első alkalom, hogy Európa északi részére utazom, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz ez az ország azokhoz képest, ahol már korábban jártam."

Az LCK 3. seedjét megszerző T1 midesét az EUW szerveren wincg néven találjátok meg, a Wolrldsön 2021. október 11-én 17:00-tól láthajtátok először képernyőn. Ne feledjétek, hogy minden vb meccset magyarul élvezhettek október 5-étől a lolesports.com és az esport2tv Twitch csatornán!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

(Borítókép: Riot Games)

Kövess Minket!



Te jártál már valaha Izlandon?