Beckham jubileumi meze is megjelenik a FIFA 22-ben az EA jóvoltából

Beckham jubileumi meze is megjelenik a FIFA 22-ben az EA jóvoltából

David Beckham 25 évvel ezelőtt, 1996 szeptember 1-én mutatkozott be az angol válogatottban, és ezt ünnepli meg egy különlegességgel az EA Sports is.

Az angol játékos nem csak a brit, de alighanem a világ labdarúgásának is egy meghatározó szereplője volt, hiszen szabadrúgásai, indításai és beadásai élményszámba mentek alig 1-2 évtizede még. David Beckham 1996 szeptember elsején öltötte magára először az angol válogatott mezét, akkor Moldova ellen lépett pályára a világbajnoki selejtezőn és idegenben együttesével 3:0-ára győztek is. Ezt követően egészen 2009-ig szerepelt a nemzeti csapatban, és 115-ször húzta magára a válogatott szerelését, és ez idő alatt 17 gólt szerzett. Talán a legemlékezetesebb találatát a görögök ellen hozta össze a hosszabbításban (93. percben 1:2-es hátrányban) szabadrúgásból.

Miután Németország csak döntetlent játszott Finnországgal, így ez az egyenlítés és vele az 1 pont Angliát automatikusan kilőtte a 2002-es világbajnokságra.

A FIFA 21-gyel pedig az angol legenda a játékba is visszatért, és talán nem is meglepő, hogy az EA-nek az egyik kedvence, ezért is találták ki, hogy a 25 éve történt bemutatkozását a válogatottban egy jubileumi mezzel tennék még emlékezetesebbé. Emellett a hónap végén az eSoccer Aid for UNICEF verseny is visszatér, ahol is a hátrányos helyzetű gyermekekért játszanak majd nagy nevek. A mezt egyébként Reuben Dangoor és David Beckham tervezte meg, majd az EA Sports valósította meg a játékon belül, nektek hogy tetszik?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!